O Aλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ξανά ερωτευμένος και την αποκάλυψη έκανε ο …Κωστής Ραπτόπουλος

«Σας έσκισα Πρωινάδικα κοιμάστε όρθια» περηφανεύτηκε ο αθλητικός δημοσιογράφος

Must Read

Αν και τώρα τελευταία ο Κωστής Ραπτόπουλος έχει αφήσει λίγο στην άκρη τις αθλητικές αναλύσεις και ασχολείται με τα προσωπικά των ποδοσφαιριστών, δεν περιμέναμε ότι θα βγάλει πρώτος είδηση που αφορά το νέο – όπως ο ίδιος λέει – ζευγάρι του star system.

  • Aπό την Έλενα Φάκου

Πολύ πρόσφατα ο Κωστής Ραπτόπουλος έκανε έναν εκτενή μονόλογο στον οποίο προσπαθούσε να δικαιολογηθεί στην Ελένη Βουλγαράκη, η οποία του έστειλε προσωπικό μήνυμα για να τον παρακαλέσει να μην της επιρρίπτει ευθύνες για την απόδοση του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη με τον οποίο φημολογείται πως είναι ζευγάρι.

Τώρα, ο Κωστής Ραπτόπουλος, αφήνει ακόμη μια φορά στην άκρη το αθλητικό ρεπορτάζ και ασχολείται με το κοσμικό, αποκαλύπτοντας μια σχέση η οποία ισχυρίζεται πως υπάρχει ανάμεσα στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Αλέξανδρου Πασχαλάκη και στην πρώην παίκτρια του Survivor Σοφιάννα Αβραμάκη.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, ο Κωστής Ραπτόπουλος έχει το ρεπορτάζ και ακούγεται να λέει: “Aποκάλυψη Κωστή Ραπτόπουλου…χαχα σας έσκισα Πρωινάδικα κοιμάστε όρθια! Καταπληκτικό ζευγάρι, το ωραιότερο της show biz νομίζω, θα καταπλήξει τα σύμπαντα. Σοφιάννα Αβραμάκη Il gusto perfetto, το νέο αμόρε του παιδαρά Αλέξανδρου Πασχαλάκη, του πιο ωραίου άνδρα του πιο μεγάλου γόη του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Κυρίες μου είχατε μεγάλη ευκαιρία να είστε εσείς στη θέση της, αλλά οι γόηδες τσιμπολογούν, τσιμπολογούν, τσιμπολογούν και απ’ το τσιμπολόγημα πηγαίνουν στο κυρίως γεύμα. Καλό κυρίως γεύμα, γιατί εκτός από όμορφη κοπέλα η κυρία έχει και φοβερό τύπο. Αλέξανδρε, ξέρεις τι κάνεις” λέει και κλείνει το μάτι προφανώς στον γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Κωστής Ραπτόπουλος στο παρελθόν, όταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε σχέση με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, είχε σχολιάσει τη σχέση τους σχολιάζοντας αρνητικά τη διαφορά της ηλικίας καθώς εκείνη ήταν μεγαλύτερή του, κάτι που έκανε και με την Ελένη Βουλγαράκη και τον Φώτη Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα η Ειρήνη Παπαδοπούλου να ενοχληθεί από αυτή την αναφορά. Μάλλον αυτή τη φορά, η ηλικία της Σοφιάννας Αβραμάκη δεν αποτελεί πρόβλημα για τον κ. Ραπτόπουλο, καθώς είναι 26 ετών και μικρότερη από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που είναι 34 γι αυτό και φαίνεται τόσο θετικός και χαρούμενος με αυτή την αποκάλυψη που έκανε.

Όσο για το αν ισχύει το ρεπορτάζ του Κωστή Ραπτόπουλου, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και η Σοφιάννα Αβραμάκη ούτε έχουν διαψεύσει, ούτε επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση.

@kostis_rapto Το νέο ζευγάρι της ποδοσφαιρικής Showbiz, Αλέξανδρος Πασχαλάκης – Σοφιάνα Αβραμάκη ⚽ #ραπτοπουλος #raptopoulos #ραπ #rap #lifestyle ♬ πρωτότυπος ήχος – kostis_rapto

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This