Τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσα στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τη Σοφιάνα Αβραμάκη;

Και κάπως έτσι μπήκε τέλος στις φήμες που ξεκίνησαν δια στόματος Κωστή Ραπτόπουλου

Must Read

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, ο αθλητικός ρεπόρτερ Κωστής Ραπτόπουλος, κυκλοφόρησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok μια είδηση που αφορούσε στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Αλέξανδρο Πασχαλάκη και στην πρώην παίκτρια του Survivor Σοφιάνα Αβραμάκη, λέγοντας συγκεκριμένα ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

@kostis_rapto Το νέο ζευγάρι της ποδοσφαιρικής Showbiz, Αλέξανδρος Πασχαλάκης – Σοφιάνα Αβραμάκη ⚽ #ραπτοπουλος #raptopoulos #ραπ #rap #lifestyle ♬ πρωτότυπος ήχος – kostis_rapto

  • Από την Έλενα Φάκου

Από την πλευρά του Αλέξανδρου Πασχαλάκη τηρήθηκε σιωπή με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να μην τοποθετείται σχετικά με τη συγκεκριμένη είδηση. Άλλωστε είναι γνωστό ότι μετά τη σχέση του με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου που είχε λάβει μεγάλη δημοσιότητα, ο γκολκίπερ έχει επικοινωνήσει πως θέλει να απασχολεί μόνο για το ποδόσφαιρο και όχι για την προσωπική του ζωή.

Το ρεπορτάζ μετά τα όσα κυκλοφόρησαν για το τι συνέβη μεταξύ του τερματοφύλακα και της πρώην παίκτριας του Survivor, έλεγε πως οι δυο τους γνωρίζονται μεν ωστόσο δεν έχουν μεταξύ τους κάποια ρομαντική σχέση δε, η οποία θα μπορούσε να τους χαρακτηρίσει ως ζευγάρι, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η Σοφιάνα Αβραμάκη φανερά ενοχλημένη για τις φήμες.

Η είδηση λοιπόν ότι οι δυο τους είναι σε σχέση, διαψεύσθηκε από την Σοφιάνα Αβραμάκη η οποία απάντησε μέσα από την εκπομπή “Γεια σου” το μεσημέρι του Σαββάτου και είπε ότι δεν είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά βρίσκεται σε μια άλλη σχέση με άλλον άνδρα, εξηγώντας πως γνωρίζεται με τον τερματοφύλακα μέσα από τη δουλειά της καθώς είναι φυσικοθεραπεύτρια.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη δήλωσε στην εκπομπή “Γεια σου”:

“Δεν είναι τόσο αστείο. Έχω δεχθεί βομβαρδισμό μηνυμάτων εδώ και 2-3 μέρες. Τη πρώτη μέρα το πήρα στην πλάκα, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μου χρεώνουν μια σχέση. Βλέπω όμως ότι έχει πάρει διάσταση. 

Είναι ένα θέμα πέρα για πέρα ψέμα. Υπάρχει σχέση, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Προφανώς και μου έχει δημιουργήσει προσωπικό θέμα. Δεν είναι ωραίο να είσαι σε μια σχέση και να υπάρχουν τόσοι τίτλοι και τόσα άρθρα, για μια άλλη σχέση. 

Έχω δεχτεί χυδαία μηνύματα για τον άνθρωπο αυτόν, λόγω της ομάδας του. Τον γνωρίζω λόγω επαγγέλματος, γιατί εγώ είμαι φυσιοθεραπεύτρια κι εκείνος αθλητής, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχουμε βρεθεί κάπου έξω να πω ότι μας είδαν κάπου. Κατασκευάστηκε από κάποιο μυαλό και πήρε έκταση. Νομίζω όφειλα να πάρω θέση” είπε ενοχλημένη η Σοφιάνα Αβραμάκη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This