Άννα Φόνσου: Απειλούν ότι θα μου κόψουν τα πόδια επειδή ψάχνω τον εξαφανισμένο Γιώργο Μαρίνο (video)

Must Read

Η Άννα Φόνσου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη καθώς δεν διστάζει ποτέ να δηλώσει δημόσια όσα πιστεύει.

Η εμβληματική ηθοποιός αναφέρει ότι αναζητεί τα ίχνη του ηθοποιού Γιώργου Μαρίνου που εδώ και χρόνια έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο της δημοσιότητας και του θεάτρου. Η κ. Φόνσου κατήγγειλε δημόσια ότι κάθε φορά που επιχειρεί να επικοινωνήσει με τον ηθοποιό και φίλο της, κάποιος άνθρωπος που τον φροντίζει, την απειλεί με θράσος. 

«Θα μου κόψει τα πόδια»

«Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται από ό,τι έχω μάθει αλλά δεν θέλει να μας πει πού και πώς είναι. Δεν ξέρω γιατί… Δυστυχώς δεν ξέρω γιατί αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Δεν έχω σταματήσει επειδή με απειλεί, αλλά όσο και να ψάξω… τίποτα. Πήρα και κάτι συγγενείς του Γιώργου, επειδή αυτοί έχουν δικαίωμα να ψάξουν. Δεν ξέρω!».

«Ο Γιώργος ζει κάπου στην Βούλα»

Η ίδια εξήγησε ότι ο διάσημος showman δεν ήθελε πολλές επαφές με κόσμο και είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να «ησυχάσει» από τότε που ζούσε στο «Σπίτι του Ηθοποιού»: «Ζει ο Γιώργος κάπου στη Γλυφάδα ή Βούλα. Δεν ξέρω πού, αλλάζει σπίτια. Οικονομικά νομίζω είναι καλά. Μία κοπέλα που είχε για να τον περιποιείται μου είπε ότι είναι καλά. Ζει σε ένα ωραίο σπίτι, δεν είναι δυστυχισμένος. Μια χαρά! Μπορεί να μη θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο. Γιατί και όταν ήταν στο Σπίτι του Ηθοποιού δεν ήθελε πολλά πολλά με κόσμο, μόνο με εμένα μιλούσε.»

Δείτε επίσης: Ο χρόνος δεν έχει «αγγίξει» τον «πειρασμό» της Φίνος Φιλμ, Χλόη Λιάσκου


 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This