Πως αντέδρασε η Βάλια Παπαθεοδώρου μετά τη δημοσίευση των κοινών της φωτογραφιών με το Νίκο Παππά;

Η πρώτη αντίδραση της τηλεπερσόνας στην κάμερα

Must Read

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Παππάς είναι ζευγάρι αν και δεν έχουν ακόμη επίσημα επιβεβαιώσει με δηλώσεις τους αυτή τη σχέση.

Αρχικά είδαμε τους δυο τους μαζί σε story στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μαζί με παρέα, στη συνέχεια ο Νίκος Παππάς ανέβασε στα δικά του social media ένα βίντεο στο οποίο είναι ξαπλωμένος στα πόδια της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και τέλος, οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε τρυφερά στιγμιότυπα να διασκεδάζουν στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται η Νατάσα Μποφίλιου στην πρώτη τους κοινή δημόσια έξοδο ως ζευγάρι.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, έφτασε πρώτη στο σημείο μαζί με την παρέα της την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαρία Σολωμού και το Νίκο Μουτσινά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς το ζευγάρι έδειχνε μεγάλη τρυφερότητα ο ένας στον άλλο.

Μετά τη δημοσίευσε αυτών των στιγμιοτύπων η κάμερα του «Breakfast@star» συνάντησε τη Βάλια Χατζηθεοδώρου η οποία ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, όμως εκείνη απέφυγε να κάνει δηλώσεις.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This