«H Άντζελα πήρε χρήματα για να δώσει τη συνέντευξη αυτή και το ποσό είναι…» λέει ο κουμπάρος της

«Έχει στηθεί διαφημιστικό κόλπο» δήλωσε

Must Read

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λιόση, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε ακόμη μια φορά για την κόντρα της Άντζελας Δημητρίου με το ζευγάρι αποκαλύπτοντας πως η τραγουδίστρια πήρε χρήματα για να δώσει τη συνέντευξη στο περιοδικό στην οποία μίλησε για τα οικογενειακά τους.

«Όλο αυτό που έχει στηθεί είναι διαφημιστικό κόλπο, το οποίο είναι επί πληρωμή. H Άντζελα πήρε χρήματα για να δώσει τη συνέντευξη αυτή και το ποσό είναι τεράστιο, 30.000 ευρώ. Για να δώσει τη συνέντευξη σε κάποιο περιοδικό, δεν αναφέρω σε ποιο και την ετοιμάζουν να βγει και στη τηλεόραση, σε ένα σταθμό. Είναι πραγματικότητα θα το έλεγα χθες αλλά ήθελα να τσεκάρω τις πληροφορίες μου από σοβαρούς ανθρώπους όχι από τυχαίους» ανέφερε ο Γρηγόρης Εκμαλιάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This