Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Στα επείγοντα η βασίλισσα της νύχτας

Must Read

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε η βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Ερρίκος Ντιναν.

  • Του Γιάννη Αρμουτίδη

Αυτή τη στιγμή η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξετάζεται στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών.

Αιτία, η ανεβασμένη πίεση της αγαπημένης ηθοποιού που ανησύχησε το οικείο περιβάλλον της, αλλά και την ίδια. Και μεταφέρθηκε αμέσως για έκτακτες εξετάσεις στο νοσοκομείο. Δίπλα της βρίσκονται στενοί της συνεργάτες!

Κάποιοι είπαν ότι την έπιασε το κακό μάτι! Μετά την τελευταία πετυχημένη εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, αφιέρωμα στην επιθεώρηση Ευχόμαστε πως όλα θα πάνε καλά και θα το ξεπεράσει. Γιατί η Ζωζώ είναι λαμπερή, και την έχουμε για πολύ καιρό ακόμη ανάγκη!

Ποιος θα φανταζόταν ότι την ημέρα των ερωτευμένων η ΖΩΖΩ θα «ερωτοτροπούσε» στο τμήμα επειγόντων!

Και επειδή το ρεπορτάζ συνεχίζεται το ενδυναμώνουμε με περισσότερες πληροφορίες. Μέσα από τις οποίες θα διευκρινίσουμε -περισσότερο- το χρονικό των γεγονότων.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, είμαστε σε θέση πλέον να αποκαλύψουμε με ευθύνη, ότι νοσηλεύεται στο Ερρίκος Ντυναν, από χθες το βράδυ. Το απόρρητο όμως της νοσηλείας της, το οποίο εξασφαλίστηκε με την εισαγωγή της με άλλο όνομα, διέρρευσε μεσα απο το ρεπορταζ. Κι έτσι είμαστε σε θέση πρώτοι να γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Δίπλα της βρίσκονται η αποκλειστική make up artist και επιστήθια φίλη της Σταυρίνα Ευστρατιάδη (κόρη του σκηνοθέτη Ομήρου Ευστρατιάδη) και ο στενός της φίλος και image maker, Χάρης Αργυρός.

Σε επικοινωνία που είχαμε -πριν από λίγο- με τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη, δήλωσε αναστατωμένος και ταυτόχρονα σίγουρος ό,τι η Ζωζώ θα το ξεπεράσει. Θα σημειώσουμε ότι η Ζωζώ ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο παραμένει λαμπερή, προσεγμένη και με διάχυτο το άρωμά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This