Ερασμία Μάνου: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι ενώ οι υπόλοιποι αναζητούν νέα σύντροφο στις εννιά του μακαρίτη»

«Βλέπετε το να φταίνε πάντα και μόνο οι άλλοι είναι η ευκολότερη διέξοδος των δειλών» είπε μεταξύ άλλων

Must Read

Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης, χώρισαν μετά από περίπου εννέα μήνες από τη στιγμή που σύναψαν σύμφωνο συμβίωσης μέσα στη φυλακή όπου βρίσκεται ο κρατούμενος.

Ο Βασίλης Δημάκης, μετά τη λύση του γάμου του, μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν στον χωρισμό με την Ερασμία Μάνου.

Ισχυρίστηκε λοιπόν πως η πρώην σύζυγός του εξαφανίστηκε εν μία νυκτί και έπαψε να δείχνει ενδιαφέρον για εκείνον.

 

Η Ερασμία Μάνου από την πλευρά της έκανε μια ανάρτηση στο Facebook σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της τονίζοντας ειρωνικά πως πρόκειται για ένα πολύ «ωραίο αφήγημα».«Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι λοιπόν που εγκατέλειψα τον άνθρωπό μου, εν μια νυκτί και δεν κοίταξα πίσω ούτε ένα λεπτό!  Έτσι χωρίς κανέναν λόγο! Έναν άνθρωπο που υπερασπίστηκα, έναν άνθρωπο που αγάπησα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και της ύπαρξής μου, έναν άνθρωπο που παντρεύτηκα και ονειρεύτηκα μαζί του μέχρι και τα γεράματά μου… Μάλιστα… Ωραίο αφήγημα, βασισμένο στην μεγάλη αντοχή μου στη σιωπή αλλά και στον απέραντο σεβασμό μου για όσα σπουδαία ζήσαμε… Θα διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου και θα τιμήσω τη σχέση αυτή μέχρι τέλους, όπως της αξίζει. Οι υπόλοιποι, ας κάνουν βόλτα στα πρωινά ως αδικημένοι της ζωής, να κυνηγάνε φαντάσματα και να αναζητούν διακαώς νέα σύντροφο στις εννιά του μακαρίτη. Βλέπετε το να φταίνε πάντα και μόνο οι άλλοι είναι η ευκολότερη διέξοδος των δειλών. Λυπάμαι και πονάω πολύ. Τελεία και παύλα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This