Μάνος Πίντζης: «Πήραμε τα εύσημά μας και από το άλλο φύλο, τι να κάνουμε ρε παιδιά, συγγνώμη»

«Φυσικά και έχω κάνει γυμνή φωτογράφηση» πρόσθεσε

Must Read

Ο Μάνος Πίντζης έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων εξέφρασε τις απόψεις του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αναφέρθηκε στο φλερτ που έχει δεχθεί από άνδρες αλλά και στη σημασία που έχει το σεξ σε μια σχέση.

«Πήραμε τα εύσημά μας και από το άλλο φύλο, αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά, συγγνώμη. Είναι μια κολακία κι αυτό, είναι κολακευτικό» είπε για το φλερτ που έχει δεχθεί από άνδρες.

Όσο την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, τόνισε ότι: «Το παιδί έχει ανάγκη το θηλυκό κύτταρο, τη μαμά του, πιο πολύ από τον μπαμπά του, ειδικά στις πρώτες ηλικίες».

Για τη σημασία του σεξ σε μια σχέση, ο Μάνος Πίντζης σχολίασε: «Είναι μια πολύ ζωτικής σημασίας κατάσταση που μπορεί να βιώνει το ζευγάρι, υπάρχει μια έλξη υποτίθεται, αυτή η έλξη είναι και σωματική».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This