Δέκα χρόνια από το θάνατο του Σάκη Μπουλά και αυτή είναι μια από τις πιο συγκινητικές φράσεις του

Δείτε την ανάρτηση

Must Read

Ήταν 21 Φεβρουαρίου 2014 όταν ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς, συναδέλφους και θαυμαστές του.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, στενός φίλος και συνεργάτης του Σάκη Μπουλά, τον θυμήθηκε ανήμερα της ημερομηνίας του θανάτου του και έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός πόσταρε μια εικόνα του αείμνηστου Σάκη Μπουλά, μαζί με μια φράση του: «Ξέρω το τέλος και δεν μου αρέσει, ό,τι αγαπάω θα με πονέσει. Κρατάω εικόνες και κλέβω χρόνο, γιατί οι χειμώνες με θέλουνε μόνο».

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Δέκα χρόνια… Είναι πολλά, είναι λίγα, δεν ξέρω. Δεν καταλαβαίνω. Πολλά αλλάζουν και εγώ και ο κόσμος και εμείς αλλά κάποιες αγάπες δεν αλλάζουν ποτέ. Εύχομαι να είσαι καλά εκεί ψηλά. Σήμερα θα παίξω για εσένα φίλε, μας λείπεις»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This