Σε άθλια οικονομική κατάσταση η Νόρα Βαλσάμη: Παίρνει 500 ευρώ σύνταξη και παραλίγο να χάσει το σπίτι της

Ευτυχώς το σπίτι της σώθηκε καθώς την βοήθησε γνωστή εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών

Must Read

Η Νόρα Βαλσάμη αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κινδύνευσε να χάσει το σπίτι της το οποίο θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, όμως ευτυχώς κατάφερε να το κρατήσει χάρη στη βοήθεια γνωστής εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών. Ωστόσο, εξακολουθεί να τα βγάζει πολύ δύσκολα πέρα, καθώς το μηνιαίο εισόδημά της είναι μόλις 500 ευρώ.

Η ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή το «Πρωινό» και με συναισθηματική φόρτιση, εξήγησε την άθλια οικονομική της κατάσταση καθώς η σύνταξή της δε φτάνει για να ζει αξιοπρεπώς.

Για το σπίτι της στη Ραφήνα, που κατάφερε να κρατήσει μετά τη βοήθεια που δέχτηκε, η Νόρα Βαλσάμη είπε: «Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, πού θα βρω ανθρώπους; Δεν το περίμενα, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω».

«Σκ.. τα βγάζω πέρα, δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη τίποτα, δεν φτάνει ούτε να πάρω νερά και καφέδες, ντροπή» είπε για την οικονομική της κατάσταση.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This