Άντζελα Δημητρίου: Αγκαλιασμένη με την Όλγα Κιουρτσάκη στην κηδεία της μητέρας της

Μάνα και κόρη συμφιλιώθηκαν στην κηδεία της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου. Απών είναι ο γαμπρός της.

Must Read

Πιο σφιχταγκαλιασμένες από πότε η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσακη, για την κηδεία της λατρεμένης μητέρα της Άντζελας και γιαγιά της Όλγας, Ελένης Στέρπη.

Η τελετή διενεργείται στον ιερό ναό Αναστάσεως, στα κοιμητήρια της Ηλιούπολης. Η σορός του μεταφέρθηκε με μία άσπρη νεκροφόρα.

Η Όλγα δε συνοδεύτηκε από το σύζυγό της. Ότι χώρισε μάνα και κόρη, τις ένωσε ο θάνατος.

 

Στέφανα απέστειλαν από νωρίς το πρωί η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, γιος του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, η Λιανά Γαρμπή με τον σύζυγό της Σταύρο Κιουρτσάκη, ο Διονύσης Σχοινας με την σύζυγό του Καίτη Γαρμπή, ο βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος, η Σοφία Βόσσου, η Εύη Δρούτσα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Η επιχειρηματική οικογένεια Γιγουρτακη και η μάνατζερ της Άντζελας, Βάσω Καπόνη.

Εκτός της οικογένειας έως στιγμής παρέστησαν ο Γιάννης Λοβέρδος βουλευτής, η Σοφία Βόσσου, κ η Εύη Δρούτσα. Έως αυτή τη στιγμή που γράφεται το θέμα δεν εμφανίστηκε ο σύζυγος της Όλγας Κιουρτσάκη, κόρης της Άντζελες. Δεν αποκλείεται να έρθει αργότερα για να μη δώσει τροφή στους δημοσιογράφους.

Η Σοφία Βόσσου στην κηδεία της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου.

Η Άντζελα μόλις αντίκρισε το φέρετρο της μητέρας της έπιασε με τα δυο της χέρια το κεφάλι της, μονολογώντας με λυγμούς «μάνα μου μανούλα μου». Συγκλονιστική η παρουσία της, σαν κόρη σε αρχαία τραγωδία. Ο καημός της ήταν πολύ μεγάλος, που έμοιαζε με αληθινή Ελληνίδα τραγωδό!

Πρώτος, εκτός οικογένειας, εμφανίστηκε ο δικηγόρος της Δημήτρης Καπερνάρος με την κόρη του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This