Η συγκινητική ανάρτηση της Ευρυδίκης που επισκέφτηκε τον τάφο της Εντίθ Πιάφ

«Είναι αυτή η μοναδική στιγμή που συνειδητοποιείς ότι αυτοί οι μύθοι υπήρξαν στ’ αλήθεια»

Must Read

Στο Παρίσι βρίσκεται η Ευρυδίκη με τον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη, και δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το κοιμητήριο Père-Lachaise.

Εκεί βρίσκονται οι τάφοι ορισμένων από τις πιο μεγάλες προσωπικότητες της τέχνης, της μουσικής και των γραμμάτων.

Μάλιστα δημοσίευσε και ένα συγκινητικό κείμενο αναφέροντας:

«Σε μια τεράστια έκταση στην πλαγιά ενός λόφου κάποτε γνωστού ως Champ Evêque υπάρχει μια νεκρόπολη γεμάτη με περίτεχνα γλυπτά, δραματικές αναπαραστάσεις και προτομές, όπου ανάμεσα σε 400,000 περίπου τάφους αναπαύονται κάποιες από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της τέχνης, της μουσικής και των γραμμάτων. Μολιέρος, Σοπέν, Όσκαρ Ουάιλντ, Τζιμ Μόρισον, Εντίθ Πιάφ, Βαγγέλης Παπαθανασίου, Ζωρζ Μουστακί, Μοντιλιάνι, Μπαλζάκ…

Δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα που με πλημμύρισαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Το δέος στον τάφο του Σοπέν, η ανατριχίλα στον τάφο του Μόρισον και τα δάκρυα στον τάφο της Πιάφ ακόμα με συγκλονίζουν. Είναι αυτή η μοναδική στιγμή που συνειδητοποιείς ότι αυτοί οι μύθοι υπήρξαν στ’ αλήθεια, έζησαν τις ζωές τους, με τα πάθη τους, τους έρωτες τους, τα λάθη τους αλλά και την τέχνη τους!
Και βρίσκονται ΕΚΕΙ!
Νιώθεις ξαφνικά να γίνεσαι κομμάτι της ζωής τους, όχι μόνο της τέχνης τους και μέσα από την ανθρώπινη τους διάσταση σε αγγίζουν μ’ έναν τρόπο αλλιώτικο…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This