Έγκυος η Έλενα Τσαγκρινού: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά ο Dj Stephan

Μετά την ατυχία που είχε το ζευγάρι με την αποβολή της τραγουδίστριας, τώρα θα γίνουν γονείς

Must Read

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, καθώς μετά μια ατυχία που είχε πριν μήνες και απέβαλλε, η τραγουδίστρια είναι και πάλι έγκυος.

Η Έλενα Τσαγκρινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο υπέρηχος που κάνει στο γυναικολόγο της για να δει το έμβρυο.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε:  «Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή , αποχή από όλες τις live εμφανίσεις , ακινησία , ζαλάδες και άλλα , ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ , να σταθεροποιήσουμε το μωράκι . Εγώ και ο Κώστας @djstephan__ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε .Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε …κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες …

Έρχεται πολύ συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε…Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This