Θύμα κλοπής η πανελίστρια του «Happy Day», Μαρία Αντωνά

Must Read

Το πρωί της Παρασκευής 06/12, η Μαρία Αντωνά βγήκε με βαριά καρδιά στον αέρα του «Happy Day» και εξήγησε το λόγο που ήταν απούσα στην εκπομπή της Πέμπτης.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, της έκλεψαν το αμάξι της: «Χθες ξύπνησα το πρωί συγκεκριμένη ώρα και κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου στα νότια προάστια για να πάρω το αυτοκίνητό μου και να έρθω στη δουλειά. Με μεγάλη μου έκπληξη είδα πως έλειπε και άρχισα να ψάχνω μήπως ήταν αλλού. Κατάλαβα πως το αυτοκίνητο μου εκλάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, περιγράφοντας πόσο απαίσια ένιωσε: «Ήταν πολύ ισχυρό σοκ, γιατί μου συνέβη πρώτη φορά και είχα δουλέψει πολύ για να πάρω ένα αυτοκίνητο. Μόλις το είχα ξεχρεώσει. Ήταν για μένα μια πολύ άσχημη εμπειρία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This