Έλενα Κρεμλίδου: «Έχω και πτυχίο πλέον, δεν έχω μόνο ωραία οπίσθια»

"Είναι ωραίο να έχεις καλλίγραμμο σώμα, αλλά δεν θέλω να με χαρακτηρίζουν μόνο τα ωραία μου οπίσθια" είπε

Must Read

H Έλενα Κρεμλίδου έκανε μια ανάρτηση χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την οποία γνωστοποίησε πως είναι πλέον πτυχιούχος μετά από σχεδόν εννέα χρόνια σπουδών και σήμερα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@star” για αυτό όσο και για την επαγγελματική της πορεία μέχρι σήμερα, το σώμα της και συγκεκριμένα τα οπίσθιά της αλλά και το Survivor.

“Σπουδάζω πάνω από 8 χρόνια, είμαι 27. Πέρασα στη σχολή που ήθελα, αλλά δεν μπόρεσα να την τελειώσω και ξεκίνησα σπουδές στο μάρκετινγκ. Η τηλεόραση με βοήθησε το 2016-2017 που ξεκίνησα για τη δουλειά μου στα social. Είχα πάει στα καλλιστεία, δεν θα ξαναπήγαινα.

Είναι ωραίο να έχεις καλλίγραμμο σώμα, αλλά δεν θέλω να με χαρακτηρίζουν μόνο τα ωραία μου οπίσθια. Καλό είναι και αυτό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχω και πτυχίο πλέον, δεν έχω μόνο οπίσθια. Η τηλεόραση νιώθω πως μου έχει φερθεί καλά. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω άλλους ανθρώπους στην τηλεόραση, θα έκανα ένα τηλεπαιχνίδι”, είπε η Έλενα Κρεμλίδου.

Τέλος, σχετικά με τη συμμετοχή της στο “Survivor” η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε: “Στο Survivor έμαθα τον εαυτό μου και αντιμετώπισα την ασχήμια της ψυχής μου”.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This