Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Εάν στα άμεσα σχέδιά σας δεν έχετε σκοπό να ηρεμήσετε για να δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό, είναι προτιμότερο να αναθέσετε τα κύρια καθήκοντά σας στους έμπιστους συνεργάτες σας και εσείς να παίξετε έναν υποβοηθητικό ρόλο, μέχρι να έρθετε ξανά σε ισορροπία. Αν τώρα, που η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της, ανακαλύψετε πως κάποιοι εναντιώνονται στα σχέδιά σας, θα γκρεμίσετε ό,τι φτιάξατε με κόπο και θα φέρετε στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα, τα οποία ανήκουν στο παρελθόν και εκεί θα μείνουν, αν δεν τα σκαλίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε δραστήρια, δυναμικά και συναναστραφείτε με περισσότερους ανθρώπους, που θα επιβεβαιώσουν την ερωτική σας φύση. Δεν θα λείψουν όμως και άτομα από το παρελθόν που θα επιστρέψουν στη ζωή σας, βάζοντάς σας στον πειρασμό να νοσταλγήσετε τις στιγμές που ζήσατε μαζί τους. Η αναδρομή που θα κάνετε συγκρίνοντας το χτες με το σήμερα ίσως σας οδηγήσει να συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί, όπως το τι θέλετε ή δεν θέλετε στον συναισθηματικό σας τομέα και σε αυτήν τη φάση της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να είστε πιο αποδοτικοί και επανεκτιμήστε ποιες εργασίες σας πρέπει να έχουν προτεραιότητα, ώστε στη συνέχεια να συντονίσετε αναλόγως τις κινήσεις σας. Δώστε προσοχή στις συναλλαγές σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να νιώσετε ηρεμία, γαλήνη και υπεροχή. Δώστε λύσεις σε πολλά θέματα, κυρίως οικονομικά, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο, οι περισσότεροι από εσάς θα τα καταφέρετε. Οι σημαντικές αλλαγές που θα έχετε στον ερωτικό τομέα θα σας οδηγήσουν σε καλό δρόμο για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έλθουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας και θα μειωθεί το άγχος που έχετε για τα θέματα του εργασιακού σας χώρου. Ομως, ακόμα έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε για να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε και σας ταιριάζει. Επωφεληθείτε από τις μέρες για να εισπράξετε αγάπη, στοργή και υλικά αγαθά από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και από στενούς συνεργάτες, αλλά παράλληλα φροντίστε να χαμηλώσετε τους τόνους απέναντι στους άλλους. Φίλοι και γνωστοί θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ: Μια αλλαγή φέρνει τα πάνω κάτω στον εργασιακό σας χώρο, ενώ οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη με ρυθμούς που πολλές φορές θα σας είναι δύσκολο να ακολουθήσετε. Ομως, αν δείτε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε κάποιες καταστάσεις, μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας στηρίξουν. Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, αλλά περισσότερο θα αλλάξετε τις συντροφιές σας και καινούργια άτομα θα μπουν στη ζωή σας. Προσπαθήστε να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να δείτε με σύνεση τι ρόλο παίζουν οι άλλοι στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη τα κληρονομικά σας θέματα. Τα εμπόδια που θα προκύψουν δεν θα είναι εύκολο να τα προσπεράσετε. Θα πρέπει να δουλέψετε με βάση τη λογική για να βρείτε λύσεις που θα είναι αποδοτικές και παράλληλα θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές. Είναι σκόπιμο να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο όταν θα μπαίνετε στη φάση να παρουσιάσετε κάτι πρωτοποριακό. Αποφύγετε τις περίεργες σπατάλες και φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που σας προκαλούν άγχος και κούραση, δίχως εμπλοκές και αψιμαχίες.

ΖΥΓΟΣ: Η συμπαράσταση, οι καλές ιδέες και η συντροφικότητα είναι οι δρόμοι που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η μέρα προσφέρετε για γνωριμίες. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις τα σενάρια που θα παιχτούν θα είναι αρκετά. Αντί να πείτε «δεν αντέχω», κάντε αισιόδοξες σκέψεις και πείτε στον εαυτό σας «μπορώ». Με αυτόν τον τρόπο δεν θα θέσετε σε κίνδυνο ούτε την καριέρα ούτε την αισθηματική σας ζωή. Για να προχωρήσετε δυναμικά τους επόμενους μήνες πρέπει να διατηρήστε τη σταθερότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει για να ανακουφιστείτε και για να μη διαπιστώσετε ότι ακόμα μία φορά δεν προσέξατε τις λεπτομέρειες. Προβάλλετε το επαγγελματικό σας προφίλ και βρείτε καινούργιους δρόμους για να πετύχετε τους στόχους σας. Τα χρήματα δεν θα σας λείψουν, εάν κάνετε τους σωστούς υπολογισμούς. Αποφύγετε τις συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα. Η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας βοηθάει να φλερτάρετε με τους πάντες και να νιώσετε δυνατές συγκινήσεις, ακριβώς όπως αυτές που είχατε κατά νου. Στις μόνιμες αναζητήσεις σας είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν οι επιλογές σας είναι σωστές και αφορούν μακροχρόνια σταθερή εξέλιξη και όχι κάτι παροδικό, με λίγη καλή τύχη θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και δεν τα έχετε αξιολογήσει. Ισως χρειαστεί να συνθηκολογήσετε, προκειμένου να αποφύγετε εμπόδια και δυσκολίες στα σχέδιά σας. Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες βάσεις, μην κάνετε ανοίγματα, γιατί θα απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Φερθείτε υπομονετικά και μη βιαστείτε να κουραστείτε, γιατί έχετε και συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να ανοιχτείτε περισσότερο, ώστε να μην πρέπει οι άλλοι να παίζουν τους μάντεις για να καταλάβουν τι ζητάτε. Αρκετά κοντά σας θα έρθουν και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Επειτα από αρκετό διάστημα μοναξιάς και απομόνωσης επανέρχεστε δυναμικοί και ζωηροί, προκαλώντας σεισμούς στο πέρασμά σας. Μπορεί οι ανασφάλειες που σας κυριεύουν τον τελευταίο καιρό να σας έχουν κάνει να μην έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, όμως πρέπει να σταματήσετε άμεσα να υποτιμάτε τον εαυτό σας, γιατί ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν και το μέλλον είναι μπροστά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νιώστε σίγουροι για τα ερωτικά σας σχέδια για να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Ισως το μοναδικό σας πρόβλημα να είναι το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ώστε να γίνουν κατανοητά, αλλά μην ανησυχείτε, αφού αν είναι κάτι που πραγματικά το θέλετε, θα βρείτε τρόπο να το πετύχετε. Βέβαια, σε περίπτωση που ακόμα δεν νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική σχέση και απλώς επιθυμείτε να περάσετε καλά, διαλέξτε ό,τι είναι πιο κοντά στα μέτρα σας για να μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσιες συναντήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να μάθετε να εκφράζετε σωστά τα θέλω σας. Αφήστε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις για άλλες περιστάσεις. Κάντε τα ταξίδια σας και αφεθείτε σε νέες γνωριμίες. Ακόμα και οι ανατροπές θα είναι για καλό σας. Οι έντονοι προβληματισμοί που είχατε στον συναισθηματικό σας τομέα θα αρχίσουν σιγά σιγά να ξεδιαλύνονται και έτσι κι αλλιώς θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσετε απαρχαιωμένες ιδέες που σας αφαιρούσαν την πολυτέλεια να ζείτε και να απολαμβάνετε τις χαρές του έρωτα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This