Στην τελική ευθεία για τα Όσκαρ – Όλες οι προβλέψεις!

Must Read

Η μεγάλη βραδιά των Όσκαρ, έφτασε! Απόψε τα ξημερώματα, στο Dolby Theater του Λος Άντζελες, θα πραγματοποιηθεί η 96η κατά σειρά απονομή των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ανάμεσα στις υποψήφιες ταινίες και η ταινία «Poor Things», του Γιώργου Λάνθιμου!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των περισσότερων μεγάλων κινηματογραφικών μέσων, όπως το Variety, την Screen International, το Hollywood Reporter και το Indiewire, τα περισσότερα χρυσά αγαλματίδια αναμένεται να κερδίσει η ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, «Oppenheimer», με 13 υποψηφιότητες και έχοντας ήδη τιμηθεί από όλες σχεδόν τις επαγγελματικές ενώσεις (ηθοποιών, παραγωγών, σκηνοθετών κλπ), αλλά και στις Χρυσές Σφαίρες και στα Bafta, με σενάριο που είναι αφιερωμένο στη ζωή του εφευρέτη της ατομικής βόμβας, Ρόμπερτ Οπενχάιμερ.

Δεύτερη για το Όσκαρ της Καλύτερης Ταινίας, αναμένεται να είναι με 11 υποψηφιότητες, ανάμεσά τους για το βραβείο Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Α΄ Γυναικείου ρόλου για την Έμα Στόουν, καθώς και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Μαρκ Ράφαλο, η ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, που αντιστρέφει το μύθο του Φρανκενστάιν και καταθέτει ένα καυστικό δοκίμιο για την ελευθερία και τη χαρά του σεξ, τις ταξικές ανισότητες, την ατομική και κοινωνική αυτοδιάθεση, την επιθυμία και την αγάπη.

Τρίτη κατά σειρά φαίνεται τα έρχεται η ταινία «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορτσέζε, με 10 υποψηφιότητες, που ξεδιπλώνει την άγνωστη ιστορία της στυγνής εκμετάλλευσης της αυτοχθόνης φυλής των Ινδιάνων, Όσεϊτζ στη μεταπολεμική Αμερική, μέσα από έναν επώδυνο απολογισμό της αιματοβαμμένης αμερικανικής ταυτότητας.

Τέταρτη, έρχεται εισπρακτικό φαινόμενο, «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ, με 8 υποψηφιότητες, η οποία πρόκειται για μια απολαυστική κωμωδία που μετατρέπει ένα σύμβολο της ποπ κουλτούρας σε όχημα για έναν δηκτικό σχολιασμό απέναντι στα πατριαρχικά στερεότυπα.

Σε κάθε περίπτωση, η απονομή των Όσκαρ θα ξεκινήσει απόψε στις 03.00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από την Cosmote TV και το Cosmote Cinema Oscars HD, με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν από την ηθοποιό Ζεντάγια και τον τραγουδιστή Bad Bunny.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This