Έγκυος για τρίτη φορά η Μυρτώ Κάζη

Οι φωτογραφίες με το σκύλο της οικογένειας να δίνει φιλάκια στην φουσκωμένη κοιλιά της

Must Read

Η Μυρτώ Κάζη ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί και δημοσίευσε φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά μαζί με τα μέλη της οικογένειάς της, τα δυο της παιδιά, το σύζυγό της και το σκύλο τους.

Η Μυρτώ Κάζη έχει αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά με τον σύζυγό της Τάσο Μπίθα, τον Οδυσσέα και την Ιριάνα. Μαζί τους πόζαρε φυσικά και το έκτο μέλος της οικογένειας, ο σκύλος τους, που μάλιστα απαθανατίστηκε να φιλάει τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε:

«#bithaki 3 σε περιμένουμε!

Με ατελείωτη χαρά, ενθουσιασμό, ανυπομονησία και συγκίνηση, μοιράζομαι μαζί σας πως σε λίγο καιρό ο Οδυσσέας και η Ιριάνα θα αποκτήσουν ένα αδερφάκι.

Η οικογένειά μας μεγαλώνει και πλέον θα είμαστε 5.

Ή πιο σωστά, 6!

Νιώθω απείρως ευγνώμων στο σύμπαν, τη φύση ή τον θεό, που με αξιώνει να γίνω μητέρα για τρίτη φορά και κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνά προσπαθώ να γίνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και η πιο σωστή και καλή μητέρα για τα παιδιά μου.

Σε μια παγκόσμια συγκυρία κατάφορα άδικη για τις γυναίκες, και χωρίς να θέλω να διαχωρίσω τα δυο φύλα, νιώθω πως η φύση μάς χάρισε απλόχερα κάτι που κανένας άνδρας δεν μπορεί να νιώσει. Η φύση μάς έδωσε την ευλογία για 9 μήνες να έχουμε δυο καρδιές μέσα στο σώμα μας.

Κλείνοντας, θέλω να στείλω όλη μου τη θετική ενέργεια στις γυναίκες -κοντινές μου φίλες ή άγνωστες σε εμένα εκεί έξω- που ονειρεύονται και προσπαθούν να γίνουν μαμάδες. Όλα θα γίνουν, συνεχίστε να δείχνετε πίστη και δύναμη και όλα θα έρθουν.

Από εμάς τους 6 λοιπόν,

Αγάπη, αγκαλιές και χαμόγελα.

ΥΓ: @tasbith όπως σου έχω πει και παλαιότερα, είσαι ο λόγος που ξυπνάω το πρωί. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι τόσο ευτυχισμένη και πλήρης χωρίς εσένα.

ΥΓ2: Bithaki 3 δεν θέλω να βιάζεσαι. Οι 36 εβδομάδες θέλω να είναι η βάση σου. Ξέρεις εσύ!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This