Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Άκουσα αρκετές φορές από ανθρώπους της τηλεόρασης ότι “α, παίζεις ακόμα;”»

«Η χειρότερη ταμπέλα που μου έχουν βάλει είναι ότι είμαι “σκύλα”», είπε με παράπονο η ηθοποιός.

Must Read

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου ενώ στο βιογραφικό της έχει και κλασικές μουσικές σπουδές.

Για τα απαιτητικά μαθήματα της σχολής αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία της μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή της Αθηναϊς Νέγκα «Καλύτερα αργά».

«Πρόλαβα μια φουρνιά καθηγητών που έμπαιναν μύθοι που σου έκαναν μάθημα. Και λέγαμε δεν είναι δυνατόν να μην είναι πανεπιστήμιο. Κάνεις τρία χρόνια αλλά οι ώρες που κάνεις μπορούν να φτάσουν τέσσερα και πέντε. Γιατί φτάνεις πια να κάνεις 14ωρα», είπε αρχικά.

«Δεν θεωρώ ότι είμαι καλά εκπαιδευμένη. Η δουλειά μας έχει να κάνει με το μέσα μας, πώς βλέπεις τα πράγματα, είναι σίγουρα μια δουλειά εμπειρίας. Οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι φωτεινά πλάσματα, να τραβάνε τον κόσμο με τις ιδέες τους. Έχω παραδείγματα από παλιούς τραγουδιστές που δεν ήταν μορφωμένοι αλλά κάτι κουβαλούσε αυτή η φωνή, ένα μυστήριο», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Να θυμίσουμε πως η πρώτη εμφάνιση της Μαριάννας Πολυχρονίδη στην τηλεόραση ήταν στην σειρά «Με θέα στο πέλαγο» αλλά την έχουμε δει και σε άλλες σειρές όπως: Η εξαφάνιση, Της αγάπης μαχαιριά, Ιστορίες από την απέναντι όχθη και στην καθημερινή σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ», όπου γνώρισε τεράστια επιτυχία στο ρόλο της κακιάς. Το 2010 πήρε μέρος στο τηλεπαιχνίδι Just the two of us όπου κατέλαβε την 5η θέση, ενώ φ΄ςετος την απολαμβάνουμε στην σειρά «Έρωτας φυγάς».

«Τα πρώτα χρόνια έπαιξα καλούλες, το καλό παιδί που το πατάνε κάτω. Κάποια στιγμή είχε την ιδέα ο Γιάννης Βασιλειάδης και η Έλενα Ακρίτα να παίξω στα “Μυστικά της Εδέμ” και να κάνω μια τρομερή τύπισσα. Και έκτοτε οι ρόλοι μου εγκυμονούν έναν κίνδυνο. Πρέπει να δικαιολογήσεις κάπως τον “κακό”. Δεν μπορούμε να τα δικαιολογήσουμε όλα αλλά κομμάτι της δουλειάς μας είναι να βρεις εκείνη την χαραμάδα που ο άνθρωπος αυτός αποφάσισε να δράσει έτσι. Συχνά το σενάριο δεν το έχει, φτιάχνεις εσύ τον χαρακτήρα. Αγάπησα πολύ την Γεωργία στον Έρωτα Φυγά. Στην αρχή την βλέπουμε μια γυναίκα αγωνίστρια και εργατική, όταν ήρθαν οι “ξένοι” από την Αθήνα βλέπουμε ένα σκληρό και άγριο πρόσωπο. Η Γεωργία πεινούσε, ξεκίνησε από το χωριό της ξυπόλητη και έτρωγε χώματα. Ένιωσε απειλή και ότι με αυτό που έφτιαξε με κόπο τόσα χρόνια θα της το πάρουν και θα βρεθεί στον δρόμο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Άκουσα αρκετές φορές από ανθρώπους της τηλεόρασης ότι “α, παίζεις ακόμα;”. Αλλά το άκουσα κι αυτό! Είναι αυτό το χαριτωμένο που έχουμε στη χώρα με τις ταμπέλες. Η χειρότερη ταμπέλα που μου έχουν βάλει είναι ότι είμαι “σκύλα”. Για χρόνια είχα το σύνδρομο του καλού παιδιού και επειδή ήμουν πιο κλειστή και αυστηρή, και επειδή δεν μπορώ να κρύψω στην έκφρασή μου αυτό που ένιωθα, έσφιγγα. Και αυτό με πλήγωνε γιατί δεν είμαι έτσι. Αν δεν σκύλιαζα δεν θα έμπαινα στο Εθνικό στα 18 μου. Ήρθα από την Κρήτη, χωρίς να ξέρω κανέναν από το καλλιτεχνικό χώρο. Πρέπει να το πιστέψεις και να το πολεμήσεις», κατέληξε η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This