Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε αποκαλύψει σε ταινία της ποιο άρωμα φορούσε και στη ζωή της- Δεν το αποχωρίστηκε ποτέ

Ήταν αυτό που "μέθυσε" το Γιώργο Κωνσταντίνου στην ταινία "Χτυποκάρδια στο θρανίο"

Must Read

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάντοτε μοσχοβολούσε και αυτό οφειλόταν στο ακριβό της άρωμα.

Aπό την Έλενα Φάκου

Μάλιστα η ηθοποιός είχε αποκαλύψει μέσα από το σενάριο της ταινίας “Χτυποκάρδια στο θρανίο” πως το άρωμα που ενθουσίασε τον συμπρωταγωνιστή της και προγυμναστή της στα μαθήματα όταν την πρωτοσυνάντησε σε ένα ζαχαροπλαστείο, Γιώργο Κωνσταντίνου, ήταν το miss Dior.

“Τα μαλλιά σας αναδύουν ένα άρωμα μεθυστικό”, λέει o Γιώργος Κωνσταντίνου. “Μήπως σας ενοχλεί; Miss Dior είναι”, απαντά η Αλίκη Βουγιουκλάκη. “Όχι κάθε άλλο”, λέει ο ηθοποιός.

H Αλίκη Βουγιουκλάκη λοιπόν, φορούσε το άρωμα Miss Dior Original Eau de Toilette του οίκου Dior. Αυτό είναι και το πρώτο άρωμα του Christian Dior, που είχε δημιουργήσει ως μούσα του την αδερφή του.

Η Εθνική μας Σταρ, τελείωνε ένα μπουκάλι των 100ml την εβδομάδα και δεν άλλαξε το συγκεκριμένο άρωμα σε ολόκληρη τη ζωή της. Μάλιστα ο Μάκης Δελαπόρτας, είχε πει, πως τον είχε συμβουλεύσει να βάζει δυο σταγόνες και στα ρουθούνια του ώστε να μοσχοβολάει και το πρόσωπό του, να μην το ψεκάζει μονάχα πίσω από τα αυτιά του.

Το συγκεκριμένο άρωμα χαρακτηρίζεται πλέον ως κλασσικό: Οι ντελικάτες νότες γάλβανου προσδίδουν απόλυτη φρεσκάδα στη λουλουδένια του καρδιά από γιασεμί και absolute από τριαντάφυλλα της Grasse, ενώ το αιθέριο έλαιο από πατσουλί το κάνει ακόμα πιο μεθυστικό.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This