Mέλια Ρόκκου: Η σπάνια εμφάνιση της 16χρονης κόρης του Στέλιου Ρόκκου

Ποζάρει μαζί με τη σύντροφο του τραγουδιστή

Must Read

Ο Στέλιος Ρόκκος, είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένος με τη Λελέ Γκόφα, ωστόσο μαζί δεν έχουν αποκτήσει παιδιά. Ο τραγουδιστής, έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από διαφορετικές συντρόφους, δυο αγόρια και δυο κορίτσια.

Η μικρότερη από όλα του τα παιδιά, η 16χρονη Μέλια Ρόκκου, βρέθηκε πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο μπαμπάς της και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό μαζί με τη Λελέ Γκόφα. 

Η 16χρονη μαθήτρια επέλεξε για τη νυχτερινή της έξοδο μαύρο crop top, μαύρη φούστα με σκίσιμο και ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα. H σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, φορούσε ένα μωβ φόρεμα με λάμψεις, denim μπότες και είχε πλέξει τα μαλλιά της σε κοτσιδάκια τύπου ράστα.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This