9-8-2020

Η Ευρυδίκη είναι σαν… αδερφή του 23χρονου γιου της Άγγελου (video)

Η αγαπημένη Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια της pop rock μουσικής, Ευρυδίκη που αποφεύγει πλέον τα έντονα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίστηκε στην εκπομπή του καλού της φίλου, Νίκου Μουτσινά.

Η Ευρυδίκη, λαμπερή κ φρέσκια, σαν να μην έχει περάσει από πάνω της ποτέ ο χρόνος, μίλησε για τις σπουδές της στο εξωτερικό και τα επαγγελματικά της βήματα στην Ελλάδα, που ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα ακολουθούσε.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, σχολίασε την όμορφη σχέση με τον 23χρονο γιο της Άγγελο, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η ενωτική προσπάθεια να μείνουν κοντά ως οικογένεια ακόμα και μετά το διαζύγιο κι έτσι ο Άγγελος μεγάλωσε σε μια οικογένεια έχοντας δίπλα του και τους δύο γονείς ακόμα κι αν αυτοί είχαν διαφορετικούς συντρόφους.

Η Ευρυδίκη αναφέρει ότι η σχέση τους μοιάζει αδερφική, καθώς εκείνη δεν άφησε το παιδί που κρύβει μέσα της να μεγαλώσει, ενώ ο Άγγελος είναι πάντα στο πλευρό της και την υποστηρίζει, όπως την ημέρα του γάμου της με τον Μπομπ Κατσιώνη που την συνόδευσε στην εκκλησία. 

Δείτε επίσης: Η Μαριέττα Χρουσαλά για ψώνια με την πεθερά της Μαριγώ Λαιμού

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ