Η κατ’ ιδίαν συνάντηση του εφοπλιστή Γιάννη Καραγεώργη με τον Πάπα Φραγκίσκο

Έπιασε λιμάνι στο Βατικανό

Must Read

Ο ευαισθητοποιημένος εφοπλιστής Γιάννης Καραγεώργης και η σύζυγός του Σοφία Καραγεώργη – Σωτηράκου πραγματοποίησαν προκαθορισμένη επίσκεψη στο Βατικανό, με σκοπό να συναντήσουν προσωπικά τον Πάπα Φραγκίσκο, προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Ο Ποντίφικας με χαρά ανταποκρίθηκε στο ενδιαφέρον του ζεύγους Καραγεώργη, με την επίσκεψή τους να αποτελεί σημαντικό γεγονός, επιβραβεύοντάς τους για το φιλανθρωπικό τους έργο και την ευαισθησία τους.

Ο Πάπας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Φραγκίσκος υποδέχτηκε προσωπικά τον Γιάννη Καραγεώργη

Η ιδιωτική συνάντηση του Ποντίφικα με τον Ελληνα εφοπλιστή αποτελεί ύψιστη τιμή, καθώς στην αίθουσα του Σαν Νταμάσο, στο Βατικανό, ο Πάπας υποδέχεται αρχηγούς και προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών, από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τη σύζυγό του Τζιλ Μπάιντεν ως τον Γερμανό καγκελάριο Ολαφ Σολτς, τον οποίο συνάντησε πρόσφατα. Ο Πάπας Φραγκίσκος παρέδωσε μάλιστα στο ζεύγος Καραγεώργη αναμνηστικό πλακίδιο που απεικονίζει την εικονογραφία του προσκυνητή, ενώ στη συνάντηση ήταν παρών ο μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος.

Οι Σοφία Καραγεώργη, πανιερότατος μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, Πάπας Φραγκίσκος, Γιάννης Καραγεώργης
και Αρης – Δημήτριος Μυλωνάς

Ευδιάθετος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Espresso» Σαββατοκύριακου, o 86χρονος Ποντίφικας, μετά την εποχική γρίπη που τον ταλαιπώρησε στα τέλη Φεβρουαρίου, ετοιμάζεται για τη λειτουργία του καθολικού Πάσχα, την Κυριακή 31η Μαρτίου, συναντώντας στο μεσοδιάστημα σημαντικές προσωπικότητες, όπως έκανε και στην περίπτωση του Γιάννη Καραγεώργη!

Οι Σοφία Καραγεώργη, Πάπας Φραγκίσκος και Γιάννης Καραγεώργης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This