Τάνια Τρύπη: Έγινα vegan όταν είδα να παίρνουν με κλωτσιές το μωρό μιας αγελάδας (video)

Must Read

Η Τάνια Τρύπη σε μια σπάνια συνέντευξη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για την μεγάλη της απόφαση να ακολουθήσει τον vegan ακτιβισμό και να αλλάξει εντελώς την ζωή της.

Η κ.Τρύπη  υποστηρίζει ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια έχει κόψει τα τα ζώα και τα παράγωγα τους από τη διατροφή της, ενώ υποστηρίζει ότι ένα βίντεο που την σόκαρε, ήταν η κινητήριος δύναμη για αυτή της την απόφαση .

«Απέκτησα ένα κινητό που είχε ίντερνετ και η πρώτη πληροφορία που πήρα ήταν ένα πλάνο μιας αγελάδας που της παίρνουν με έναν πολύ… ευγενικό τρόπο το μωρό της. Με κλωτσιές. Έτσι, άρχισα να το ψάχνω».

Η κ Τρύπη τόνισε ότι, «δεν μπορεί ο Χριστός να γεννήθηκε στη φάτνη και να ζεστάθηκε με τα χνώτα των ζώων και εμείς στο όνομά του να σφάζουμε ζώα το Πάσχα».

«Το Πάσχα δεν πήγαινα σε τραπέζια γιατί δεν μπορούσα να βλέπω να συμβαίνει αυτό σε ολόκληρο το ζώο. Είμαι κατά της παράδοσης. Ου φονεύσεις, λέει, δεν έχει επεξήγηση μόνο τον άνθρωπο και “σφάξε” το αρνί», ανέφερε η διάσημη ηθοποιός.

Η πολύπειρη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στα τατουάζ της που είναι αφιερωμένα στα ζώα: «Έχω 4 τατουάζ αφιερωμένα στα ζώα. Το ένα μπράτσο έχει όλα τα ζώα της φάρμας και το άλλο την άγρια ζωή. Θέλω να λέγομαι άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι η δική μου ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This