Άντζελα Δημητρίου: Κόβει οποιαδήποτε επαφή με την Όλγα Κιουρτσάκη – Όλη η αλήθεια για την σχέση τους

Τι ισχύει με το όνομα της εγγονής της;

Must Read

Η Όλγα Κιουρτσάκη έλειπε από το μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της γιαγιάς της, ενώ φήμες θέλουν να έχει να επικοινωνήσει με την μητέρα της από τα εννιάμερα της γιαγιάς της, όπου έγινε μία παρεξήγηση ανάμεσα στην κόρη της Άντζελας Δημητρίου και ενός στενού συνεργάτη της τραγουδίστριας.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με την λαϊκή ερμηνεύτρια να παγώνει τις σχέσεις της με την κόρη της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η Άντζελα Δημητρίου επιθυμεί να μην έχει καμία επαφή με την κόρη της και την οικογένειά της γεγονός το οποίο της εξέφρασε μέσω ενός μεσάζοντα.

Η Όλγα Κιουρτσάκη από την άλλη έχει όλη την καλή διάθεση για να αναθερμάνουν οι σχέσεις της με την μητέρα της, όμως η τραγουδίστρια είναι αμείλικτη, προς το παρόν τουλάχιστον.

Μετά από αυτή την εξέλιξη παραμένει μυστήριο το όνομα της εγγονής της σπουδαίας τραγουδίστριας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το όνομά της θα είναι Μιχαέλα – Αγγελική, αλλά πλέον δεν είναι σίγουρο αν θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This