Παναγιώτα Βλαντή: «Για την οικογένειά μου ήμουν η “γεροντοκόρη” γιατί δεν είχα παντρευτεί»

«Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελαν να παντρευτούν και να έχουν παιδιά» παραδέχτηκεη ηθοποιός.

Must Read

Η Παναγιώτα Βλαντή πριν τρία χρόνια περίπου αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Γιάννη Βλάχο.

Σύμφωνα με τον οικογενειακό της κύκλο βέβαια, μάλλον καθυστέρησε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, αφού όμως αποκάλυψε και η ίδια στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στις 10», πίστευαν ότι θα μείνει γεροντοκόρη.

Ωστόσο η ηθοποιός δεν επηρεαζόταν από τα λόγια τους και όταν ένιωσε έτοιμη έκανε, συνειδητά, αυτό το μεγάλο βήμα.

«Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελαν να παντρευτούν και να έχουν παιδιά. Ήθελα να έχω σχέση και έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά δεν ήθελα αυτή την επιταγή την κοινωνική ότι πρέπει στα 30 σου να έχεις παντρευτεί και να έχεις κάνει παιδί», είπε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή.

«Ήμουν στην οικογένεια η “γεροντοκόρη” γιατί δεν είχα παντρευτεί, ενώ ήταν όλοι μικροπαντρεμένοι. Δεν ήθελα να μπω σε αυτό το καλούπι. Γάμο έκανα γιατί πραγματικά βγήκε αβίαστα. Δεν θα το έκανα αλλιώς», είπε για τον γάμο με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο μια γυναίκα να βρει σύντροφο που θα την “αντέχει”. Όχι γιατί είμαι δυναμική, αλλά και γιατί ήμουν ανεξάρτητη οικονομικά και αυτό δημιουργούσε και ένα πρόβλημα, όχι πάντα. Κάποιες φορές δημιούργησε πρόβλημα και η έκθεση αυτή της δουλειάς και αυτή επίσης δημιούργησε πρόβλημα», εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σαβουρογύναικες σας αποκαλώ εγώ όλες εσείς που λέτε δεν θέλετε γάμο και παιδια… Εσείς καταστρέψατε όλη την κοινωνία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This