Δημήτρης Κόκοτας-Η αδερφή του διαψεύδει το ιατρικό ανακοινωθέν: «Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες! Πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές»

Όσα είπε για την αποσωλήνωσή του τραγουδιστή!

Must Read

Εξαιρετικά κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος παραμένει για 14η ημέρα διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του «Γ. Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται.

Η αδερφή του γνωστού τραγουδιστή φαίνεται πως έχει άλλη ενημέρωση και, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα.

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες. Πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές και να μην γράφετε ψέματα. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Βγήκε η κυρία Παγώνη σήμερα και είπε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Τα διαψεύδω όλα αυτά, εγώ μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Είναι μια χαρά ο Δημήτρης όλα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα», τόνισε με έντονο ύφος η αδερφή του ερμηνευτή.




Η ίδια μάλιστα μίλησε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου αποκάλυψε πως: «Ο Δημήτρης είναι καλύτερα… θα τον ξυπνήσουν σε λίγες ημέρες»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This