Μιχάλης Μανιάτης: «Δεν παρακολουθώ ποτέ τον Γιώργο Λιάγκα, μου είναι αδιάφορος»

Must Read

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Μιχάλης Μανιάτης και αναφέρθηκε στην ζωή του και την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική δεδομένου ότι σπούδασε ψυχολογία και μουσική ενώ σχολίασε και τους τηλεοπτικούς αστέρες της καθημερινότητας.

«Η υποκριτική μπήκε τυχαία στη ζωή μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν το μόντελινκ. Δε με αφορούσε αν είμαι ωραίος, δεν κοιταζόμουν στον καθρέφτη. Τυχαία πήγα στο Κους Κους, πήγα να βοηθήσω τα νέα παιδιά. Δεν είμαι καθόλου γενναίος, ό,τι έχω κάνει όμως ήταν τολμηρό. Έχω κάνει έναν αποτυχημένο γάμο. Καψουρευτήκαμε αλλά δεν αγαπηθήκαμε», είπε αρχικά ο Μιχάλης Μανιάτης.

Σχετικά με τα πρόσωπα της τηλεόρασης, ο Μιχάλης Μανιάτης είπε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι αληθινή και την αγαπάει ο κόσμος. Η Φαίη Σκορδά έχει την ικανότητα να ακολουθεί σωστές συμβουλές. Λατρεύω τον Ανδρέα Μικρούτσικο, δημιούργησε σχολή στην ελληνική τηλεόραση. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο Ζευς της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν παρακολουθώ ποτέ τον Γιώργο Λιάγκα, μου είναι αδιάφορος. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι η λατρεία μου, είναι πολυτάλαντος».

«Οι νέοι παρουσιαστές προσπαθούν να μιμηθούν τους παλιούς. Πολλοί νέοι παρουσιαστές έχουν βγει στο επάγγελμα για την αυτοπροβολή ή επειδή είναι της μόδας να είσαι διάσημος. Η τηλεόραση έχει αντικαταστήσει το κουτσομπολιό», κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This