Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι αναθεωρήστε τις έννοιες του εγώ και του εσύ για να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες σας. Ξεπεράστε κάποια σενάρια που έχετε φτιάξει μέσα στο μυαλό σας χωρίς λόγο και παραδεχτείτε την πραγματικότητα, που είναι πολύ πιο όμορφη τη δεδομένη στιγμή από τις φαντασιώσεις σας. Αρχίστε να βλέπετε τα θετικά σημεία της συντροφικής ζωής και ίσως στενοχωρηθείτε για τον χρόνο που αφήσατε να περάσει και δεν εκμεταλλευτήκατε σωστά. Προσέξτε τις οικονομικές συναλλαγές σας, γιατί οποιαδήποτε κίνηση ή αγορά που δεν έχει μελετηθεί σωστά θα επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό σας και θα είναι δύσκολο να τον εξισορροπήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα εμπόδια και τα έξοδα που θα προκύψουν από τον εργασιακό σας χώρο θα είναι περισσότερα από αυτά που υπολογίζατε. Πάρτε εγκαίρως τα μέτρα σας, λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση και διώχνοντας κάθε δυσάρεστη σκέψη από το μυαλό σας. Οι ανταγωνισμοί που θα υπάρχουν θα αναζωπυρώσουν κάποιες κοινωνικές σας σχέσεις, που είχαν ατονήσει τον τελευταίο καιρό. Οι διαφωνίες και οι διαφορές ανάμεσά σας θα γεφυρωθούν, παρότι οι άλλοι θα συνεχίζουν να έχουν μεγαλύτερη δύναμη επιρροής από εσάς. Μην υποτιμήσετε τις δυνατότητές τους και μην αγνοήσετε τα αιτήματά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς και δεχτείτε τις αλλαγές που θα γίνουν και οι οποίες θα είναι μοιραίες και αναπόφευκτες. Ξεκολλήστε από εργασιακά θέματα και περάστε αρκετές όμορφες ώρες με τον σύντροφο, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδέχεται να προκύψουν κέρδη από τις συναλλαγές σας, αλλά πρέπει να προσέξτε καταστάσεις που θα σας αυξήσουν το άγχος. Δημιουργήστε κάτι αισθητικά όμορφο και δεχθείτε την πολύτιμη βοήθεια ενός συνεργάτη της εμπιστοσύνη σας. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και βρείτε λύσεις στα καθημερινά ζητήματα, χωρίς να αναλάβετε και καινούργιες υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναθεωρήσεις, αλλαγές, επέκταση και έντονη δράση θα είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Τέλος παίρνουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν στον επαγγελματικό και οικογενειακό χώρο, ενώ ανοίγεται ο δρόμος για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε τα λάθη που κάνετε σε αυτές. Αποφύγετε να παίξετε το θύμα με τα συναισθήματά σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο. Οι συνεργάτες σας δείχνουν έτοιμοι να σας ακολουθήσουν, γι’ αυτό μην τα χαλάσετε όλα, παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

ΛΕΩΝ: Επεξεργαστείτε αυτά που επιθυμείτε και όσα αποστρέφεστε για να βγάλετε κάποια πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Δημιουργήστε μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα, πλησιάστε τον σύντροφό σας και εκφράστε διακριτικά τις επιθυμίες που αφορούν και τους δυο σας. Ξεδιπλώστε λίγο τον ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας, γιατί είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας. Κοντρολάρετε τον εαυτό σας, καθώς η επίδειξη πνεύματος και δύναμης κάνει τον σύντροφό σας να αισθάνεται κατώτερος από εσάς. Εκτιμήστε τα θετικά της σχέσης σας και σταματήστε να παιδεύεστε με αμφιβολίες. Αποτραβηχτείτε από τα κοινά και χαρείτε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέσα από τις πραγματικές σχέσεις σας και τα αγαπημένα σας άτομα θα έχετε την ενίσχυση που θέλετε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Τα γεγονότα των ημερών θα συνδεθούν άμεσα με την υλική και τη συναισθηματική σας ασφάλεια και το πώς αυτή θα καλυφθεί. Πρέπει να προσέξετε τα διάφορα παιχνίδια που παίζονται γύρω σας και να επιστρατεύσετε όσα αποθέματα δύναμης έχετε, για να βγείτε νικητές στις καταστάσεις. Καταπολεμήστε την ασάφεια και αποφύγετε να φορτωθείτε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν αντέχετε. Μην αγνοείτε τα σήματα κινδύνου που σας κάνουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Πάψτε να πιστεύετε ότι είστε υπεράνθρωποι, γιατί ενδεχομένως να γευθείτε μια ήττα που δεν θα σας αρέσει. Υπολογίστε το κόστος που θα έχει στην ψυχολογία σας να χάσετε κάποιες από τις σχέσεις σας, προτού προβείτε στις επόμενες κινήσεις σας. Μπορεί να είστε κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, αλλά όσο περνούν τα χρόνια οι σχέσεις αλλάζουν. Λοιπόν, μην πεισμώνετε με ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας και σας αγαπούν, βγάζοντας στην επιφάνεια τον χειρότερο εαυτό σας. Οι σχέσεις σας έχουν ήδη μειωθεί και αυτοί που σας αρέσει να τους βλέπετε και να τους ακούτε είναι λίγοι, μη χάσετε και αυτούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η φυσική σας κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι καλή και έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε. Φροντίστε τη, γιατί μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Επειδή σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχική σας κατάσταση, δεν πρέπει να την αφήσετε να είναι ευάλωτη, αλλά να την προσέξετε περισσότερο. Τα προβλήματα του επαγγελματικού χώρου ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε διαφωνίες με τους συνεργάτες σας. Εάν τα πράγματα σας εγγυώνται μια σίγουρη πορεία, μην αρνηθείτε την ευκαιρία της αλλαγής. Απαιτείται περισσότερη εγρήγορση για να καλύψετε τις πληγές του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε στις σκέψεις σας μια ορισμένη κατεύθυνση και μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την υλοποίησή τους. Δράστε άμεσα και αποτελεσματικά. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, οπότε μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν. Ξανακερδίστε τη θέση σας στον χώρο στον οποίο κινείστε. Προβλέπεται να είστε πολύ ελκυστικοί και να έχετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Προσπαθήστε να μην είστε υπεροπτικοί, γιατί η αλαζονεία δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε νοοτροπία για να δημιουργήσετε ένα νέο μοντέλο για την ερωτική ζωή σας. Εάν το κενό που νιώθετε λόγω έλλειψης σχέσης είναι μεγάλο και νιώθετε να πνίγεστε, σίγουρα ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα. Μπορεί μέχρι τώρα να επιζητούσατε τη χαρά της ανεξαρτησίας, όμως ήρθε ο καιρός να την περιορίσετε και να την αντικαταστήσετε με τη χαρά που θα σας δώσει ένας καινούργιος έρωτας. Οπως και να έχει, οι ευκαιρίες για να δώσετε περισσότερο χρώμα και ένταση στην ερωτική σας ζωή θα είναι αρκετές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από εσάς θα εξαρτηθεί τι θα κάνετε για να επωφεληθείτε από τις συγκυρίες και να εκμεταλλευτείτε τις παρούσες συνθήκες. Ισως παραξενευτείτε και οι ίδιοι με την επιθυμία που θα νιώσετε να κάνετε μια σχέση, αλλά αυτό που θα σας οδηγήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο ερωτικά είναι πως υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής σας που πρέπει να καλύψετε και είναι παραμελημένο από την πλευρά σας. Δεν αποκλείεται να σας ταρακουνήσουν μερικά γεγονότα εσάς τους δεσμευμένους, τα οποία θα συμβάλουν ώστε να επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην μπερδέψετε τις παλιές με τις νέες τακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε. Δημιουργήστε ένα κλίμα εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σας για να υπάρξουν πολλές θετικές εξελίξεις στο μέλλον. Είναι ολοφάνερο ότι δεν θέλετε να αγγίξετε κάποια κακώς κείμενα στη σχέση σας, με σκοπό να διατηρήσετε τις ισορροπίες, αλλά είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε αυτά που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας. Μη φοβάστε να το κάνετε, γιατί το ζητούμενο στην παρούσα φάση που βρίσκεστε είναι να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να ξεπεραστεί ό,τι θυμίζει ανάμεσά σας μάχη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This