Λάμψη και ηχηρές απουσίες στο Μουσείο της Ακρόπολης

Άστραψαν τα φλας στο επίσημο δείπνο με οικοδεσπότη τον εφοπλιστή Αντώνη Κομνηνό

Must Read

Στα σημαντικότερα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας συγκαταλέγεται το επίσημο δείπνο που παρέθεσε στο Μουσείο της Ακρόπολης το Κοινωφελές Ιδρυμα «Αντώνιος Ε. Κομνηνός», μεγάλος χορηγός της περιοδικής έκθεσης «ΝOΗΜΑΤΑ», σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο του Μουσείου.

Στο ανοιξιάτικο δείπνο στο εστιατόριο του Μουσείου, όπου τη διακόσμηση είχε επιμεληθεί η Φαίη Βαλλίδη, με οικοδεσπότη τον εφοπλιστή, πρόεδρο της Target Group, συλλέκτη και ευεργέτη της Σύρου με την οργάνωση της νέας ογκολογικής πτέρυγας του Δημόσιου Νοσοκομείου (ο οποίος ήταν μόνος και δεν συνοδευόταν), έδωσαν το «παρών» από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σλοβενίας Natasa Pirc Musar, ως τη Λίνα Μενδώνη και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Τα φλας όμως μονοπώλησαν τα πρόσωπα της ναυτιλίας και οι κομψές κυρίες τους, ο Πάρης και η Πατρίτσια Δράγνη, ο Θανάσης και η Εύα Λασκαρίδη, ο Νίκος Μουνδρέας με την Eλλη Στάη, ο Ανδρέας και η Μαρία Χατζηγιάννη, ο Πάνος Λασκαρίδης με την Ντενίζ Λιάπη, ο Νίκος Καραμούζης με την Ιωάννα Σακελλαροπούλου, ο Πέτρος Παππάς με την Eμη Λιβανίου.

Μιμίκα Κολοτούρα

Αίσθηση, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην έκθεση με τίτλο «ΝΟΗΜΑΤΑ», αποτέλεσαν οι απουσίες της καλλονής θυγατέρας του εφοπλιστή, Αθανασίας Κομνηνού, και της οικογένειάς της, αλλά και της μητέρας της, Ολγας Κομνηνού, που διατηρεί άριστες σχέσεις με το εν διαστάσει σύζυγό της, καθώς μαζί υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά στο ρεβεγιόν της Ελλης Στάη και του Νίκου Μουνδρέα. Στο δείπνο πάντως το «παρών» έδωσε η Μιμίκα Κολοτούρα, ιδιοκτήτρια του οίκου Zeus & Dione, κολλητή φίλη της Μαρέβας Μητσοτάκη, που στο παρελθόν φημολογείται ότι διατηρούσε σχέση με τον εφοπλιστή…

Κομνηνός

Κατά τα άλλα, το εξαιρετικό δείπνο πλαισιώθηκε μουσικά από τη συνοδεία άρπας (Ευαγγελία Κοσιόγλου), πιάνου (Μάνος Κιτσικόπουλος) και βιολοντσέλου (Ελσα Παπέλη) με φόντο τον Ιερό Βράχο, ενώ στις όμορφες στιγμές της βραδιάς υπήρξε η προσφορά ενός συμβολικού δώρου από τον Αντώνη Κομνηνό προς τον γενικό διευθυντή του Μουσείου, καθηγητή Νίκο Σταμπολίδη, ενός χρυσού τόξου με βέλος και ενός μικρού ερωτιδέα, έργο του σχεδιαστή κοσμημάτων Ακη Γκούμα, εμπνευσμένο από τα εκθέματα και τον αλληγορικό χαρακτήρα της έκθεσης.

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This