Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμη η σημερινή ημέρα για την υγεία του τραγουδιστή – Τι ζήτησε η σύζυγός του

Must Read

Κρίσιμη φαίνεται να είναι η σημερινή ημέρα (15/4) για τον Δημήτρη Κόκοτα, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της εκπομπής «Super Κατερίνα», οι γιατροί θα προσπαθήσουν σήμερα να κάνουν την τρίτη απόπειρα για την αποσωλήνωσή του.

Να θυμίσουμε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής για 18η ημέρα διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Γεννήματά ύστερα από το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που έπαθε κατά τη διάρκεια προβών για τις ανάγκες του show, J2US, όπου συμμετείχε.

Με αφορμή των παραφιλολογιών που ακούγονται κατά καιρούς για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, η σύζυγος του ζήτησε να μη βγαίνουν λεπτομέρειες που δεν ευσταθούν στη δημοσιότητα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This