Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με την Ζέτα υπήρχε η επιθυμία να κάνουμε παιδί αλλά καλύτερα που δεν έγινε»

«Θα ήταν άδικο και στενάχωρο ένα παιδί το οποίο δεν θα ζούσε με τους γονείς του»

Must Read

Μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Μιχάλη Χατζηγιάννη αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα η Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία είχαν σχέση για πολλά χρόνια, όμως, λόγω της κόπωσης που ένιωσαν, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα, μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη, παραδέχτηκε πως καλύτερα που δεν έκαναν παιδί και εξήγησε τον λόγο μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Fay’s Time».

«Δεν με ενοχλεί που με ρωτούν για τη σχέση μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι μία σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο αφήνοντας τα πιο ωραία και γλυκά συναισθήματα», δήλωσε αρχικά ο ερμηνευτής.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχουν σήμερα, τονίζοντας πως: «Με τη Ζέτα έχουμε μια σχέση η οποία είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική, την εκτιμώ και φαντάζομαι ότι υπάρχει μια αλληλεκτίμηση και ένας αλληλοσεβασμός».

Όσον αφορά τον λόγο που δεν κάνανε παιδί δήλωσε πως: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Φανταστείτε ότι αυτό το λέω τώρα, εκείνη την εποχή δεν το είχαμε αποκλείσει. Αντιθέτως, υπήρχε και η επιθυμία. Το λέω τώρα γιατί τώρα θα ήταν άδικο και στενάχωρο ένα παιδί το οποίο δεν θα ζούσε με τους γονείς του».

«Ναι, στη φάση και την ηλικία που είμαι τώρα, θα ήθελα ένα παιδί», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην κάμερα του ΣΚΑΪ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This