Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Topless κράξιμο

Must Read

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε! Για τους Τανιμανίδη Μπόμπα μιλάμε, που έχουν τον τρόπο τις περισσότερες φορές που ανεβάζουν κάτι στο Instagram να συγκεντρώνουν και αρκετά αρνητικά σχόλια ακολούθων!

Αυτό συνέβη και τώρα με τη σύζυγο του παρουσιαστή influencer που ανέβασε μια σειρά (στημένων) φωτογραφιών χωρίς να φορά το μαγιό, με πολλούς να την επαινούν και άλλους τόσους να την κράζουν λέγοντας πάνω κάτω πως όλως… τυχαίως βρέθηκε στην παραλία ο φωτογράφος και όλως τυχαίως εκείνη έκατσε να του ποζάρει ανέμελη και τόπλες με τις αχτίδες του ήλιου να ερωτοτροπούν στο γυμνό κορμί της!

Βέβαια, είχε προηγηθεί η διευκρίνιση της Μπόμπα ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν για διαφημιστικούς λόγους στο περιθώριο φωτογράφισης για μαγιό (μαγιό πάντως δεν υπήρχαν στις ανεβασμένες φωτό)!

«Σήμερα πήγαμε στη θάλασσα να φωτογραφίσουμε μαγιό… αλλά τελικά τα βγάλαμε… γιατί μεταξύ των λήψεων μας έπιασε το δημιουργικό μας με τον @georgediamantis» έγραψε στη λεζάντα η Μπόμπα, η οποία μετά το σχετικό κράξιμο επανήλθε κάτω από τα αρνητικά σχόλια γράφοντας: «Μήπως να απενοχοποιούσαμε λίγο το γυμνό και τις σεμνοτυφίες και να ασχολούμασταν περισσότερο με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This