Συγκλονίζει η Μαρία Μπακοδήμου: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν παιδί – Η μαμά μου σοκαρίστηκε »

H παρουσιάστρια εξηγεί γιατί το αποκάλυψε στη μητέρα της πριν από μερικά χρόνια

Must Read

Με φόντο τα αυξανόμενα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης ανηλίκων, η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για την τραυματική της εμπειρία, συγκλονίζει.

Μετά από αρκετά χρόνια, η γνωστή παρουσιάστρια βρήκε όπως λέει το θάρρος να εκμυστηρευθεί στη μητέρα της ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση, ενώ ήταν ανήλικη.

«Στον χώρο εργασίας, όχι. Έχω δεχθεί όμως όταν ήμουν ανήλικη και ήταν πολύ δύσκολο. Να σκεφτείς ότι το είπα στη μαμά μου πριν από λίγα χρόνια» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξη της στο περιοδικό OK και εξήγησε τις τύψεις που ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια που το κράτησε κρυφό:

«Όταν ένα παιδί παρενοχλείται, αισθάνεται ότι το έχει προκαλέσει, ότι κάτι έκανε και έδωσε στον άλλο το δικαίωμα να το κάνει. Οπότε δεν το λέει. Γι’ αυτό οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους» ανέφερε και μίλησε για την αντίδραση της μητέρας της:

«Η μαμά μου σοκαρίστηκε πάρα πολύ όταν της το είπα. Ήμασταν στη θάλασσα, ήθελα χρόνια να της το πω και έψαχνα την αφορμή. Ταράχτηκε τόσο πολύ, που μου είπε ”ζαλίστηκα, θέλω να βγω έξω”. Πάντα πιστεύω ότι τα παιδιά διατρέχουν πολύ μεγάλο κίνδυνο παρενόχλησης, όσο και να τα προστατεύεις» τόνισε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This