Πάτωσε η Τζένιφερ Λόπεζ

Δεν... τσουλάει η περιοδεία της

Must Read

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε εισιτήρια, το νέο της άλμπουμ έχει πατώσει και ότι η ταινία της «δεν φτουράει», δύσκολα το μυαλό μας θα πήγαινε στην Τζένιφερ Λόπεζ. Κι όμως, τον τελευταίο καιρό η «Τζέι Λο» είναι ένα αστέρι που πέφτει, παρόλο που για χρόνια μεσουρανούσε τόσο στην ποπ μουσική σκηνή όσο και στο Χόλιγουντ.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η προσωπική ζωή της είναι στο απόγειό της, καθώς μοιάζει ευτυχισμένη στον γάμο της με τον Μπεν Αφλεκ, όμως αποδείχτηκε πολύ κακή ιδέα το να την εκμεταλλευτεί για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Το άλμπουμ της 54χρονης Λόπεζ, «This is Me… Now», η περιοδεία με τα νέα τραγούδια της με τίτλο «This Is Me… Now: The Tour», αλλά και η ταινία «This is Me Now… A Love Story» είναι όλα εμπνευσμένα από τον έρωτά της για δεύτερη φορά με τον 51χρονο Αφλεκ.

Με έξι δίσκους στην καριέρα της να έχουν γίνει πλατινένιοι, η ερμηνεύτρια του «Jenny from the Block» ξόδεψε 18.800.000 ευρώ για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ. Ωστόσο, σύμφωνα με βρετανικές εφημερίδες, έκανε το χειρότερο ντεμπούτο, καθώς με δυσκολία ανέβηκε στην 38η θέση των πωλήσεων στις ΗΠΑ.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων για τις συναυλίες της περιοδείας είναι τόσο λίγες, που οι διοργανωτές αποφάσισαν να αλλάξουν όνομα και περιεχόμενο για το μέλλον. Η τουρνέ θα λέγεται «This Is Me… Live» και θα επικεντρωθεί στα greatest hits της Λόπεζ, καθώς τα νέα τραγούδια δεν αρέσουν.

Ειδικοί εξηγούν ότι το πρόβλημα για την «Τζέι Λο» είναι ότι δεν αρέσει πολύ στους νέους και οι συναυλίες της προσελκύουν κυρίως τους θαυμαστές που απέκτησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Οι κριτικοί αλλά και το κοινό «χαντάκωσαν» την ταινία «This is Me Now… A Love Story», που συνοδεύει το άλμπουμ, καθώς εμφανίζει μια εγωκεντρική και ωραιοποιημένη εκδοχή της ζωής της και του έρωτά της με τον Αφλεκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Με ποιον Μπεν Αφλεκ κορίτσι μου; Κάντο όπως εδώ με κάτι μπισμπικιδες και θα δεις αποθέωση . Έλα Ελλάδα να μάθεις πως πουλάνε οι μεγαλοκοπελες τον έρωτα τους.
    Πόσο πίσω αυτοί οι ξένοι

  2. Η Jlo όχι μόνο έχει αστέρι στο Χόλιγουντ είναι και η πρώτη παγκόσμια χορεύτρια όσο για της καμπύλες της δεν διστάζουν κάποιοι πως δύσκολα ξεχνιούνται!!

  3. Λατρεύω την Jennifer López απο μικρό κοριτσάκι και συνεχίζω να την Λατρεύω, είναι μοναδική για μένα και πιστεύω και για πολλούς ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.
    Αυτοί που κάνουν την ζημιά σ έναν καλλιτέχνη σαν την J. Lo είναι Αυτοί που ζηλεύουν την δόξα της τόσα χρόνια…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This