«Δεν με πείραξε» – Τι λέει ο Πύρρος Δήμας για την απόφαση της κόρης του να αλλάξει επίθετο

Must Read

Πριν ένα μήνα περίπου έγινε γνωστό ότι η κόρη του Πύρρου Δήμα Μαρία, η οποία ζει μόνιμα και εργάζεται στην Αμερική, άλλαξε το επίθετό της στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ήταν η ίδια περίοδος που ΜΜΕ έγραφαν ότι η κόρη του Ολυμπιονίκη είχε ενοχληθεί από την απόφαση του πατέρα της να παντρευτεί την Αφροδίτη Σκαφίδα, με την οποία απέκτησε πρόσφατα το πέμπτο του παιδί. Η Μαρία άλλαξε το επίθετό της σε Σδούγκου, επιλέγοντας ουσιαστικά να κρατήσει εκείνο της μητέρας της, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από καρκίνο.

Για πρώτη φορά, ο Πύρρος Δήμας αποφάσισε να μιλήσει για την απόφασή της κόρης του, η οποία όπως είπε δεν τον ενόχλησε. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Μαρία προχώρησε σε αυτή την κίνηση επειδή ασχολείται με την άρση βαρών και δεν ήθελαν να την συνδέσουν με την καριέρα του πατέρα της:

«Δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της, άλλαξε το επίθετό της. Τότε μάλιστα έκανε και λίγο άρση βαρών και επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι θα γίνει σαν τον μπαμπά της και ότι θα κάνει άρση βαρών και θα γίνει Ολυμπιονίκης, μου λέει “μα δεν θέλω να κάνω για να γίνω ολυμπιονίκης, εγώ θέλώ να κάνω για μένα, για να γυμνάζομαι και μου λέει θα αλλάξω το όνομά μου”. Της είπα “κάνε ό, τι θέλεις κορίτσι μου, δεν πειράζει”. Η Μαρία μου είναι πολύ ευαίσθητη» ανέφερε ο Πύρρος Δήμας μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και πρόσθεσε:




«Έκανα μια δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι άρπαξαν τη δήλωσή μου, έψαξαν τα παιδιά μου και είδαν ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετο. Είχα πει ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, στην αρχή, όταν γνώρισα εννοούμε στην αρχή, όχι τώρα, στα παιδιά μου δεν τους καλοάρεσε αυτή η ιστορία, ότι είχα μια καινούργια σχέση. Το έμαθαν αμέσως, εγώ τους το είπα. Το είπα στο δεύτερο, τρίτο ραντεβού. Εγώ με τα παιδιά μου μοιράζομαι τα πάντα, λέω τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω. Δεν ήμουν 100% σίγουρος, αλλά φαινόταν το πράγμα ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό με την Αφροδίτη. Απλά ήθελα να κρατήσω λίγο την ισορροπία με τα παιδιά μου, με τους συγγενείς μου, με όλη την οικογένεια και προσπαθούσα να είμαι χαμηλών τόνων. Μετά τη δήλωσή μου αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου, πού φτάσανε, ψάξανε τα παιδιά, βρήκαν αυτό και είπαν ότι τσαντίστηκε» ανέφερε και τόνισε ότι ο ίδιος έχει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This