Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου – Μαζί της ο Σπύρος Μαρτίκας

Must Read

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του Σπύρου Μαρτίκα. Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» εντόπισε το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που γνωρίστηκε στο «Survivor» του 2022, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο ατελιέ της Μαρίας Θεοδωρίδου, το Fedra Tales στο Κερατσίνι.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Εμφανώς ευδιάθετοι, οι δύο ερωτευμένοι έφτασαν μαζί, με τη σχεδιάστρια να τους υποδέχεται στην είσοδο του καταστήματός της και να ανταλλάσσει αγκαλιές με τη μέλλουσα νύφη. Μπορεί ο Σπύρος και η Βρισηίδα να μην έχουν ανακοινώσει επισήμως πότε πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ούτε καν να έχουν αποκαλύψει το γαμήλιο location, φαίνεται ωστόσο πως το χαρμόσυνο γεγονός δεν αργεί πολύ, αφού το γνωστό μοντέλο και influencer δοκίμασε νυφικά, παίρνοντας μάλιστα και τη γνώμη του γοητευτικού φαρμακοποιού γι’ αυτά.

Ανδριώτου και Μαρτίκας στο ατελιέ της Μαρίας Θεοδωρίδου, το Fedra Tales στο Κερατσίνι

Πρώτη γεύση

Και ο ίδιος ο Σπύρος Μαρτίκας όμως πήρε μια πρώτη γεύση από γαμπριάτικα κοστούμια, με τη σύντροφό του να τον καμαρώνει. Οι δυο τους έβγαλαν και φωτογραφίες, προφανώς για να μελετήσουν προσεκτικά το γαμήλιο concept και να καταλήξουν στο στιλ που τους ταιριάζει καλύτερα.

Τον περασμένο μήνα, σε κοινή συνέντευξή τους στο Star, ο Σπύρος και η Βρισηίδα δεν είχαν κρύψει την επιθυμία τους να δημιουργήσουν σύντομα την οικογένειά τους, με το μοντέλο, που έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος και έχει δουλέψει στο παρελθόν σε παιδότοπο και σε παιδικό σταθμό, να λέει πόσο πολύ αγαπά τα παιδιά.

Η Ανδριώτου με δημιουργία της Μαρίας Θεοδωρίδου

«Παρασύρει κι εμένα σε αυτήν την αγάπη που έχει για τα παιδιά» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο φαρμακοποιός, συμπληρώνοντας με χιούμορ πως δεν… γλιτώνει και μάλλον έρχεται η ώρα του! «Ο Σπύρος έχει τα πάντα. Είναι πολύ καλός σύντροφος, πολύ καλός στη δουλειά του και είναι πολύ καλός άνθρωπος. Θα γίνει και πολύ καλός πατέρας. Ο,τι έχουμε συζητήσει για το πώς θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας συμφωνούμε σε όλα. Δεν μου χαλάει χατίρια» είχε σημειώσει από την πλευρά της η Βρισηίδα, με τον Σπύρο να αποκαλύπτει στη συνέχεια πως βρίσκονται σε… τροχιά γάμου. «Εδώ που φτάσαμε μόνο φήμη δεν θα είναι ότι λογοδοθήκαμε. Μένουμε μαζί, η συγκατοίκηση είναι τέλεια» είχε πει.

Ο φακός της «Espresso» πέτυχε το ζευγάρι και τη σχεδιάστρια στο ατελιέ της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This