Δημήτρης Κόκοτας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

Σταθερή η κατάστασή του

Must Read

Συνεχίζουν να έρχονται καλές και αισιόδοξες ειδήσεις από το δωμάτιο της ΜΕΘ στο οποίο συνεχίζει να νοσηλεύεται, εδώ και 40 μέρες, ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη κατά τη διάρκεια πρόβας για το σόου Just The 2 of Us.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που παρουσιάστηκαν σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Open, κατά τη διάρκεια του Πάσχα ο αγαπητός τραγουδιστής συνέχιζε να ανοιγοκλείνει τα μάτια, να αντιδρά στα ερεθίσματα και να αναπνέει εν μέρει μόνος του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει σταματήσει να υποστηρίζεται μηχανικά σε αυτό το κομμάτι.

Αυτό που έχει σταματήσει είναι η μείωση των φαρμάκων της καταστολής η οποία είχε ξεκινήσει πριν το Πάσχα και θα συνεχίσει τις επόμενες μέρες.

Παράλληλα, μετά το τέλος των γιορτών του Πάσχα οι γιατροί θα κάνουν νέο κύκλο εξετάσεων με απώτερο σκοπό να διαπιστώσουν την κατάστασή του και να προχωρήσουν στην αποσωλήνωσή του.

Δείτε βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This