Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα o Άρης Σοϊλέδης λίγο μετά τον χωρισμό του

Must Read

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο», αφού (μάλλον!) «αχ, αμάρτησε» την περίοδο που η Μαρία Αντωνά συμμετείχε στο «Survivor». Τουλάχιστον αυτό λένε οι φήμες που κυκλοφόρησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, με αφορμή μια σειρά φωτογραφιών του γνωστού ποδοσφαιριστή από έξοδό του με μια άλλη γυναίκα, που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω της ιστοσελίδας govastileto.gr.

Συγκεκριμένα, ο Αρης Σοϊλέδης βρέθηκε στο θέατρο Βέμπο και παρακολούθησε την κωμωδία «Οταν πέθανα», με πρωταγωνιστές το Λάκη Λαζόπουλο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Τον συνόδευε μια γοητευτική γυναίκα, της οποίας κρατούσε τρυφερά το χέρι κατά τη διάρκεια της παράστασης, ενώ μετά το τέλος της οι δυο τους έφυγαν βιαστικά από το θέατρο, θέλοντας πιθανώς να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Αρης Σοϊλέδης με τη νέα σύντροφό του στο θέατρο

Την παραπάνω είδηση σχολίασαν «αιχμηρά», μέσω της εκπομπής «I Love ΣουΚου», οι πρώην συνεργάτες (και φίλοι!) της Μαρίας Αντωνά, Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Μακαλιάς.

«Μιλάμε για μια σχέση που δεν είναι προφανώς των τελευταίων ημερών. Είναι καιρό. Είναι μήνες, δεν είναι ημέρες. Και σε εμάς έρχονται συνέχεια μηνύματα ότι τους βλέπουν μαζί και δεν είναι ωραίο. Αλλά από σεβασμό και στις δύο πλευρές δεν τα βγάζουμε αυτά προς τα έξω. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον για απιστία. Υπάρχει και ένα κακό ιστορικό. Υπήρχε μια φημολογούμενη σχέση του Αρη με τη Σοφιάνα. Τώρα εδώ έχουμε μια περίπτωση που έχουν έρθει πιο κοντά, και όντως από φωτογραφίες που μας έχουν στείλει φαίνεται κάπως να επιβεβαιώνεται. Είναι μια κοπέλα που δουλεύει σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί. Δεν κρύβεται πλέον…» σχολίασε σαν… χείμαρρος ο Δημήτρης, με την Μπέττυ να συμπληρώνει: «Στα δικά μου αυτιά έχει φτάσει ήδη πως έχουν πάει και στα μπουζούκια μαζί και έχουν εμφανιστεί και σε άλλα μέρη μαζί. Αρα πρόκειται για σχέση».

Με τη Μαρία Αντωνά




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This