«Χρυσοί» γόνοι με πάθος για τη ναυτιλία και τη μουσική

Must Read

Προσωπικότητες της ελληνικής και της διεθνούς ναυτιλίας έδωσαν το «παρών» στην τελετή των 16ων Ετήσιων Ναυτιλιακών Βραβείων της Lloyd’s List στο ballroom του ξενοδοχείου «Intercontinental».

Για τις επιδόσεις τους, μεταξύ άλλων, βραβεύτηκαν οι διάδοχοι τριών οικογενειών της ναυτιλίας, οι Πάρης Λάτσης-Κασιδόκωστας, Νικόλας Μαρτίνος και Ρομπέρτο Κούστας, που συνδυάζουν τα καράβια με το πάθος τους για τη μουσική.

Ο Πάρης Κασιδόκωστας

Φόρεσαν κοστούμι και γραβάτα, και ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν τα βραβεία τους. Εταιρία Δεξαμενόπλοιων της Χρονιάς ανακηρύχθηκε η Latsco και το βραβείο παρέλαβε ο Πάρης Λάτσης-Κασιδόκωστας, που συνεχίζει το έργο του παππού του, καπετάν Γιάννη Λάτση, αλλά πιστώνεται και το success story της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records, την οποία ίδρυσε το 2011. Το βραβείο Επόμενης Γενιάς της Lloyd’s List απονεμήθηκε στον Νικόλαο Μαρτίνο. Γιος του Ντίνου και της Λίας Μαρτίνου, ο 34χρονος Νικόλας, σύζυγος της 24χρονης καλλονής Ελένης Προκοπίου, εργάζεται με μεγάλη επιτυχία στην οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρία Thenamaris. Όμως διαπρέπει και στον χώρο της μουσικής με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Nick Μartin.

Ο Νικόλας Μαρτίνος

Ακόμα και single κυκλοφόρησε και για την προώθησή του βρίσκεται συνεχώς μέσα σε ένα αεροπλάνο από την Ιμπιζα έως τη Γερμανία, στην οποία ο artist mainstage Nick Martin (όπως αναγραφόταν στις αφίσες) έπαιξε στις 14 Ιουλίου μουσική στο festival «Airbeat One» και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του.

Ο Ρομπέρτο Κούστας

Στην τελετή των Lloyd’s ο Ρομπέρτο Κούστας, CEO της Deep Sea Technologies, παρέλαβε το βραβείο Lloyd’s List Intelligence Big Data. Με σπουδές Πληροφορικής στο University of Oxford, ο δευτερότοκος γιος του δρος Ιωάννη Κούστα, προέδρου της Danaos Corporation, και της Γαλλίδας Κλοντίν Καρμπονάρο όχι μόνο λατρεύει από παιδί τη μουσική, όπως άλλωστε και ο πατέρας του, ο οποίος παίζει καταπληκτικό πιάνο, αλλά είναι και δημιουργός πενταμελούς γκρουπ.

Δείτε επίσης: Καθηλώνει η Μαρία Ναυπλιώτου σε φωτογράφιση στη Μεγάλη Βρεταννία (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This