«Όπα» στην Ελλάδα για τον Τράβις Σκοτ

Ο ράπερ ξεσάλωσε στο Μεγανήσι με τραγούδια του Καρρά, του Βέρτη και της Δρακοπούλου

Must Read

Ο Τράβις Σκοτ ξεσάλωσε στο Μεγανήσι με τραγούδια του Καρρά, του Βέρτη και της Φανής Δρακοπούλου. Μπορεί ο διάσημος Αμερικανός καλλιτέχνης, ο οποίος είχε στο παρελθόν σχέση με την Κάιλι Τζένερ, να ξεχωρίζει διεθνώς στη ραπ σκηνή, ωστόσο στη διάρκεια των διακοπών του στη χώρα μας τίμησε και με το παραπάνω τα εγχώρια λαϊκά άσματα.

Σε βίντεο που κυκλοφορούν στην πλατφόρμα X (πρώην twitter) ο Τράβις Σκοτ εμφανίζεται να συμμετέχει ενεργά σε ένα γλέντι αλά ελληνικά, απολαμβάνοντας και με το παραπάνω τις πενιές του μπουζουκιού! Στα πλάνα που κάνουν από χθες τον γύρο του Διαδικτύου ο σταρ της ραπ φαίνεται να διασκεδάζει με ένα ποτ πουρί από λαϊκά ακούσματα, όπως το «Ασ’ τη να λέει» του Βασίλη Καρρά με τους Πυξ Λαξ και το σουξέ της Φανής Δρακοπούλου «Απών», ενώ σε άλλο βίντεο εμφανίζεται να τα δίνει όλα στον χορό την ώρα που ζωντανή ορχήστρα παίζει το «Κι όμως σαν τρελός σε αγαπάω» του Νίκου Βέρτη.

Καθώς φαίνεται, η ραπ μουσική και τα λαϊκά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου μπορούν να συνδυαστούν, προκαλώντας… έκρηξη κεφιού – τουλάχιστον ο Τράβις Σκοτ φάνηκε να το ευχαριστιέται με την ψυχή του. Να θυμίσουμε ότι ο καλλιτέχνης της ραπ άρχισε τη σχέση του με την Κάιλι Τζένερ το 2017. Λίγους μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2018, γεννήθηκε η κόρη τους Στόρμι, ενώ το 2022 απέκτησαν και έναν γιο, τον Γουλφ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This