Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση από διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη

Πρόκειται για πολύ γνωστό όνομα στον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας

Must Read

Βιβλίο με την αυτοβιογραφία της εξέδωσε η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα με τίτλο «Libre» (ελεύθερη). Το 52χρονο μοντέλο ζει πλέον μόνιμα στην Γαλλία και μοιράστκε την τραυματική εμπειρία που έζησε όταν γνωστός σκηνοθέτης αποπειράθηκε να την βιάσει.

«Έπεσε ξαφνικά πάνω μου, με αγκάλιασε βίαια, ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου. Τον έσπρωξα με δύναμη, ήμουν σοκαρισμένη που τόλμησε να μου επιτεθεί» περιγράφει στο βιβλίο της.

Και προσθέτει: «Ήμουν 30, 35 ετών τότε. Αυτό που έκανε το βρήκα αηδιαστικό, έφυγα αμέσως. Άφησα αυτήν την ιστορία στην άκρη, γεγονός για το οποίο σήμερα μετανιώνω. Αντιστάθηκα, το άφησα στην άκρη, έκανα ένα ντους. Δεν προχώρησε. Σήμερα όμως, λέω στον εαυτό μου πως αυτό ήταν ήδη μια σοβαρή πράξη. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει σε κανέναν. Ένα “αρπακτικό” κυκλοφορεί ελεύθερο».

Όπως είπε, πρόκειται για πολύ γνωστό όνομα στον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας με πολλές διάσημες ταινίες στο ενεργητικό του. Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα βρέθηκε στο σπίτι του, προκειμένου να συζητήσουν ένα νέο project. Τότε, προσπάθησε να έρθει κοντά της.

Λίγες εβδομάδες μετά την επίθεση, είδε τον σκηνοθέτη σε εστιατόριο ενώ εκείνη συνοδεύονταν από τον τότε σύζυγό της, Κριστιάν Καρεμπέ.

«Είχε το θράσος να έρθει και να μου πει “καλημέρα” με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν είχα μιλήσει για το συμβάν στον σύζυγο, με τον οποίο ήμουν παντρεμένη εκείνη την εποχή. Ένιωσα πως μου είχε κάνει κακό και εγώ τον κάλυψα για ακόμη μια φορά» αναφέρει.

Πηγή φωτό: Instagram

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This