Μαρίνα Σάττι: «Ήμουν άρρωστη και ανά τρεις ώρες έπαιρνα φάρμακα»

Σε ποια θέση θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό

Must Read

Η Μαρίνα Σάττι, αν και άρρωστη, εντυπωσίασε το κοινό στον Β’ ημιτελικό της Eurovision, ξεσηκώνοντας την αρένα του Μάλμε με το «Zari» και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision.




Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες που διασκεδάζουν με την ελληνική αποστολή, μετά την «εκρηκτική» τους εμφάνιση στη σκηνή. Όσα δήλωσε στις κάμερες μετά την πρόκρισή της στον τελικό.

 

«Αυτό που κάνουμε εδώ είναι πιο αγχωτικό από το να είσαι επάνω στη σκηνή, νιώθω ότι πρέπει να πω κάτι έξυπνο. Νιώθω αγχωμένη αλλά και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα για το τι πρόκειται να συμβεί. Εάν μας είδατε στα παρασκήνια, χορεύαμε σαν τρελοί. Θα βρούμε τον χρόνο να αποφορτιστούμε» σημείωσε, αρχικά η τραγουδίστρια.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου, εξέφρασε αρχικά την αγάπη της για τη χώρα του, και μίλησε για τις ομοιότητες στη μουσική των δύο κρατών. «Είχα έναν δάσκαλο που μου μάθαινε τραγούδια από την Ανατολή, από την Τουρκία, το Ιράν, το Αζερμπαϊτζάν… Και προσπαθούσα να καταλάβω πώς γίνεται να έχουν τόσες ομοιότητες με την ελληνική μουσική και τις διαφορές τους. Και τότε ο δάσκαλος μου είπε κάτι που δεν θα το ξεχάσω: ότι η ηλικία αυτών των πολιτισμών είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη των συνόρων ανάμεσα στις χώρες αυτές. Μοιραζόμαστε τόσα πολλά» είπε.




 

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της, επεσήμανε πως «είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εμφανιστούμε με τον τρόπο μας, με τη γλώσσα μας και να μοιραστούμε τον πολιτισμό και τους χορούς μας. Είναι πολύ σημαντικό και χαιρόμαστε που η Ευρώπη χόρεψε μαζί μας».

Σε σχετική παρατήρηση, σημείωσε πως το «Zari» «δεν έχει τουριστική χροιά, αλλά το βίντεο έχει. Θέλαμε να δείξουμε με χιούμορ τα στερεότυπα που ξέρουν έξω από την Ελλάδα, για την Ελλάδα. Έχουμε και είμαστε τόσα περισσότερα και για μένα είναι πολύ καλή ευκαιρία που βρίσκομαι εδώ για να αναδείξουμε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε.».

 

Σε ποια θέση θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό

Μετά το τέλος και του δεύτερου ημιτελικού, πραγματοποιήθηκε η σχετική κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των χωρών. Οι εκπρόσωποι διάλεξαν, από μία κληρωτίδα, σε ποιο μέρος του τελικού θα εμφανιστούν και στη συνέχεια ανακοινώθηκε και η τελική λίστα με τη σειρά των 26. Η Μαρίνα Σάττι θα τραγουδήσει στο πρώτο μισό του τελικού της Eurovision του Σαββάτου (11/05).

 

Η τελική σειρά εμφάνισης είναι η εξής:

  1. Σουηδία
  2. Ουκρανία
  3. Γερμανία
  4. Λουξεμβούργο
  5. Ολλανδία
  6. Ισραήλ
  7. Λιθουανία
  8. Ισπανία
  9. Εσθονία
  10. Ιρλανδία
  11. Λεττονία
  12. Ελλάδα
  13. Ηνωμένο Βασίλειο
  14. Νορβηγία
  15. Ιταλία
  16. Σερβία
  17. Φινλανδία
  18. Πορτογαλία
  19. Αρμενία
  20. Κύπρος
  21. Ελβετία
  22. Σλοβενία
  23. Κροατία
  24. Γεωργία
  25. Γαλλία
  26. Αυστρία

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This