Δήμητρα Ματσούκα: Αυτός είναι ο λόγος που δεν είχε μπομπονιέρες στον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Αποκαλύψεις από τη γνωστή ηθοποιό για τον μυστικό της γάμο με τον πολιτικό και επιχειρηματία

Must Read

Με ιδιαίτερη άνεση και ειλικρίνεια μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη η Δήμητρα Ματσούκα, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Μεταξύ άλλον η γνωστή ηθοποιός τόνισε ότι ήταν εκείνη που προσέγγισε τον πολιτικό και επιχειρηματία, καθώς όπως είπε γοητεύτηκε όχι μόνο από την εμφάνισή του αλλά και από τον τρόπο που σκέφτεται.

«Μου είχε μιλήσει μία κοινή μας φίλη, μετά από λίγο καιρό συναντηθήκαμε στη οργάνωση “Γη” στο Πάρκο Τρίτση. Είχα πάει με μία φίλη μου, και εκεί τον είδα και μου άρεσε πάρα πολύ με το που τον είδα»είπε και πρόσθεσε: «Μου άρεσε το βάδισμά του, η εμφάνισή του. Μου αρέσει πολύ η φωνή του, ο τρόπος που μιλάει, η σκέψη του, μου αρέσει πολύ ο Πέτρος».




Για τον γάμο τους η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε ότι έγινε την ημέρα που η σχέση τους συμπλήρωνε 7 χρόνια: «Το αποφασίσαμε καιρό πριν, είπαμε αυτή την ημερομηνία, που για εμάς σήμαινε πολλά πράγματα γιατί τότε κλείναμε 7 χρόνια μαζί. Ήταν, μάλιστα, Παρασκευή και μετά είχα παράσταση, οπότε μία που παντρεύτηκα και μία που έκανα το δελφίνι. Δεν θέλαμε πολύ κόσμο, λίγους κοντινούς ανθρώπους, συγγενείς και φίλους. Ήταν πολύ όμορφα, απλά».

Μάλιστα ανέφερε ότι έριξε στάχτη στα μάτια των δημοσιογράφων για την ημερομηνία του γάμου και τους μπέρδεψε: «Βέβαια προσπαθήσαμε να το κρύψουμε, δεν λέγαμε πουθενά το “πότε”, παρά μόνο στους δικούς μας ανθρώπους, δεν έτυχε να το πω κάπου, σε μία συνέντευξη είπα κάτι που παρέπεμπε σε άλλη ημερομηνία και έριξα στάχτη στα μάτια. Θεώρησαν ότι η ημερομηνία θα ήταν 7 Δεκεμβρίου, γιατί τόνισα αυτόν τον αριθμό, ενώ ήταν 1η Δεκεμβρίου κι εγώ εννοούσα τα 7 χρόνια».

Η εντυπωσιακή ηθοποιός αποκάλυψε ότι όλα οργανώθηκαν τελευταία στιγμή και ότι η ίδια ξέχασε να πάρει μπομπονιέρες: «Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ τον γάμο μου, δεν μου είχε περάσει απ’ το μυαλό. Την τελευταία στιγμή έκανα πρόβα νυφικού, μπομπονιέρες δεν είχαμε επειδή ξέχασα ότι υπήρχε κι αυτό. Δεν το σκέφτηκα. Και την τούρτα έκανα τελευταία στιγμή, τρεις μέρες πριν. Νόμιζαν ότι το λέω για τον επόμενο χρόνο, όχι για… μεθαύριο» είπε και πρόσθεσε:




«Δεν είχα αγωνία και δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο στη δική μου περίπτωση, επειδή ο κύκλος μου είναι περιορισμένος. Έχουμε ένα κοινό με τον Πέτρο σε αυτό, δίνουμε μεγάλη αξία στην ουσία της προσωπικής ζωής. Δεν θα έλεγα ότι κάναμε κάτι αντισυμβατικό, εκτός απ’ ότι ήρθαμε μαζί, και από ένα σημείο που δεν μας περίμεναν. Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί στην πλευρά που φαντάζονταν ότι θα μας αφήσει το αυτοκίνητο, αλλά εμείς ήρθαμε με πλάτη. Το είχαμε πει πως όταν θα κλείσουμε τα 7 χρόνια θα το κάνουμε. Η διάρκεια σε μία σχέση δεν είναι αυτονόητη» κατέληξε η Δήμητρα Ματσούκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This