Beef Άρη Σοϊλέδη – Ασημίνας Χατζηανδρέου: «Απορώ πού βρίσκεις αυτό το θράσος. Ντροπή σου!»

«Δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι, εκείνη μιλούσε για τον Άρη συνέχεια μέσα στο Survivor»

Must Read

Στα μαχαίρια βρίσκονται ο Άρης Σοϊλέδης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, μετά τις δηλώσεις που έκανε η δεύτερη την Τρίτη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Αφορμή για το νέο beef στην showbiz στάθηκε όσα είπε η πρώην παίκτρια του φετινού Survivor για την σχέση του και πώς φέρθηκε στην Μαρία Αντωνά.

«Ο Άρης Σοϊλέδης, απ’ ό,τι μου μετέφερε και ο σύντροφός μου, είχε αναφερθεί μαζί με τον Γιώργο Ταλάντσεβ ότι δεν μας άξιζε να ξαναπάμε στο Survivor. Τους στοιχίζει που δεν ξαναμπήκαν εκείνοι στο παιχνίδι.

Ο Άρης έχει ακόμα καρφιτσωμένη μία φωτογραφία του από το Survivor στο Instagram, ενώ δεν τον έχουν καλέσει δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η ζωή σου δεν προχωράει, ότι θέλεις να μένεις υπό τη σκιά ενός παιχνιδιού» είπε η Ασημίνα στο Fay’s Time και πρόσθεσε:

«Η Μαρία Αντωνά ήταν από τους πρώτους που μίλησα όταν βγήκα. Είδα τα πάντα και γι’ αυτό έκανα unfollow τον Άρη. Δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι, εκείνη μιλούσε για τον Άρη συνέχεια μέσα στο Survivor. Κατάλαβα και έμαθα πολλά, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει».

Δείτε το βίντεο




 

Η αντίδραση Σοϊλέδη

O Άρης Σοϊλέδης έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram για τα λεγόμενα της Ασημίνας:

«Είναι τουλάχιστον ντροπή να βγαίνει κάποιος και να μιλάει με τέτοιο χυδαίο τρόπο δημόσια τη δική μου ζωή με ανακρίβειές και να αφήνει αιχμές για την προσωπικότητά μου, δίχως να γνωρίζει…

Πραγματικά απορώ πού βρίσκεις αυτό το θράσος, ντροπή σου. Δεν το ξέραμε ότι έπρεπε να ρωτήσουμε για το τι θα κάνουμε στη ζωή μας. Ρε είστε καθόλου καλά;».

Δείτε το story του πρώην φιναλίστ του Survivor

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This