Στην καρδιολογική κλινική ο Δημήτρης Σταρόβας – Πότε παίρνει εξιτήριο

Πάει καλύτερα και πέρασε μια ήρεμη νύχτα

Must Read

Στην καρδιολογική κλινική του «Τζανείου» νοσοκομείου έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά το επεισόδιο της κολπικής μαρμαρυγής που αντιμετώπισε.

Σύμφωνα με την σύντροφό του, Άννα Σταθάκη «τον έχει αναλάβει πλέον η καρδιολογική κλινική, έδειξε να σταθεροποιείται, όλες οι τιμές ήρθαν σε κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη».




Η Ματίνα Παγώνη ανέφερε στον Ant1 σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη «είναι καλύτερα, πάει πολύ καλά με τη φαρμακευτική αγωγή, θα τον παρακολουθούν οι καρδιολόγοι… σε λίγες ημέρες θα πάει σπίτι του».




Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος είπε πως αν όλα πάνε καλά, την ερχόμενη Δευτέρα ο Δημήτρης Σταρόβας θα πάρει εξιτήριο.




Δείτε επίσης:

Δύσκολη νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα – Αντιμετώπισε επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This