Αρχική LIFESTYLE Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν το 2019 και είναι πλέον σαν ξένοι

Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν το 2019 και είναι πλέον σαν ξένοι

0
Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν το 2019 και είναι πλέον σαν ξένοι

Φεύγοντας το 2019 παίρνει μαζί του χαρές και λύπες, έρωτες και χωρισμούς, ξεκινήματα και τελειώματα. Φεύγει κι αφήνει αναμνήσεις, άλλες φορές γλυκές κι άλλες πικρές. Σε όλους μας. Μαζί και σε πολλούς celebrities που είδαν σχέσεις χρόνων αλλά και γάμους να διαλύονται. Ποιοι είναι αυτοί που βρήκε μαζί κι ερωτευμένους το 2019, αλλά το 2020 θα τους βρει χώρια και σαν ξένους;

Πάνος Μουζουράκης και Μαρία Σολωμού

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαρία Σολωμού, ύστερα από εννέα χρόνια κοινής πορείας, πέρασαν μια κρίση που έμελλε να είναι καταλυτική για τον δεσμό τους. Τα προβλήματα ήρθαν όταν ο τραγουδοποιός αποφάσισε να μετακομίσει στην Αμερική και η ηθοποιός έμεινε πίσω στην Ελλάδα. Η απόσταση τους απομάκρυνε τελικά και συναισθηματικά, ενώ ο χωρισμός δεν άργησε να έρθει παρότι άργησε να επιβεβαιωθεί.

Ιλένια Ουίλιαμς και Δημήτρης Ουγγαρέζος

Η Ιλένια Ουίλιαμς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξέπληξαν τους πάντες με τον ξαφνικό χωρισμό τους. Το τέλος, μάλιστα, ανακοίνωσε δημόσια ο παρουσιαστής στο «Πρωινό» του ANT1. «Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν» είχε πει.

Μαρία Κίτσου και Μίνως Μάτσας

Χωρισμός μέσα στο 2019 και για τη Λενιώ από τις «Άγριες μέλισσες», κατά κόσμον Μαρία Κίτσου. Ο δεσμός της με τον συνθέτη Μίνω Μάτσα υπήρξε διακριτικός, αλλά κράτησε μόλις έναν χρόνο.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη

Η σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη έληξε επίσης άδοξα το 2019 ύστερα από αλλεπάλληλες κρίσεις, χωρισμούς και επανασυνδέσεις.

Νίκος Οικονομόπουλος και Ευαγγελία Αραβανή

Ξαφνικά ήρθε το φινάλε στον δεσμό του Νίκου Οικονομόπουλου με την Ευαγγελία Αραβανή. Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια ήταν ζευγάρι για ενάμιση χρόνο. Στις αρχές του 2019 πέρασαν σοβαρή κρίση, αλλά προσπάθησαν να σώσουν τη σχέση τους. Ωστόσο, τον περασμένο Μάιο έπεσαν οι τίτλοι τέλους μεταξύ τους οριστικά και αμετάκλητα.

Ρένος Ρώτας και Κλέλια Ανδριολάτου

Ο Ρένος Ρώτας και η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι, αλλά ακολούθησαν χωριστούς δρόμους έπειτα από τρία χρόνια, παρότι είχαν κάνει το επόμενο βήμα και συζούσαν.

Νικολέττα Ράλλη και Γιώργος Μαυρίδης

Η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης έζησαν το απόλυτο συναίσθημα για τρεις τέσσερις μήνες το 2019, αλλά… τους τελείωσε.

Νώντας Παπαντωνίου και Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη, από την άλλη, χώρισε το περασμένο καλοκαίρι τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου ύστερα από έναν χρόνο σχέσης, αμέσως μετά από ένα ονειρεμένο ταξίδι τους στο Μπαλί.

Γιώργος Παπακώστας και Έβελυν Καζαντζόγλου

Ο Γιώργος Παπακώστας και η Έβελυν Καζαντζόγλου ήταν μαζί για έναν χρόνο, αλλά τον περασμένο Σεπτέμβριο η Έβελυν ανακοίνωσε στις κάμερες: «Χωρίσαμε».

Μιρένια Παπαδιονυσίου και τον Άκης Πετρετζίκης

Κάπως έτσι αθόρυβα ήρθε το τέλος και για τη Μιρένια Παπαδιονυσίου και τον Ακη Πετρετζίκη, ειδύλλιο που ούτως ή άλλως δεν είχε επιβεβαιωθεί ποτέ και η ύπαρξή του είχε στηριχθεί σε μια κοινή φωτογραφία τους από διακοπές.

Μικαέλα Φωτιάδη και Γιάννης Μπορμπόκης

Τέλος, η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης χώρισαν και αυτοί οριστικά τον Οκτώβριο, λίγο μετά τη βάφτιση του γιου τους.

Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου

Ένας χωρισμός είναι πολύ πιο δύσκολος όταν η σχέση έχει επισημοποιηθεί με γάμο, πολύ περισσότερο δε όταν υπάρχουν παιδιά. Όπως στην περίπτωση του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου, οι οποίοι ανακοίνωσαν το 2019 τη λήξη του γάμου τους μέσω Instagram, ύστερα από 13 χρόνια κοινού βίου, τα εννέα εξ αυτών έγγαμου, και την απόκτηση δύο αγοριών.

Παύλος Χαϊκάλης και Μαρία Λύκου

Και χωρίς την ύπαρξη απογόνων βέβαια, όταν τα αισθήματα δεν έχουν καταλαγιάσει κι από τις δύο πλευρές, ο χωρισμός από στεφάνι είναι οδυνηρός.Παράδειγμα, ο Παύλος Χαϊκάλης και η σύζυγός του Μαρία Λύκου, που πήραν διαζύγιο τον περασμένο Απρίλιο έπειτα από μία σχεδόν δεκαετία κοινής πορείας και τέσσερα χρόνια γάμου. Όπως δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του, η ευθύνη ήταν δική του, ενώ εξομολογήθηκε πως αγαπά ακόμα την πρώην γυναίκα του.

Νικολέττα Καρρά και Φώτος Πιττάτζης

Μέσα στο 2019 αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν και η Νικολέττα Καρρά με τον Φώτο Πιττάτζη. Το διαζύγιό τους ήρθε ύστερα από επτά χρόνια γάμου και μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσουν τη σοβαρότατη κρίση που ταλάνιζε τη σχέση τους.

Ορέστης Τζιόβας και Κατερίνα Φλώρου

Με τις φράσεις «κεραυνοβόλος γάμος» και «διαζύγιο-αστραπή» θα μπορούσε να περιγραφεί η ιστορία του Ορέστη Τζιόβα με τη δικηγόρο, Κατερίνα Φλώρου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν ύστερα από λίγες εβδομάδες γνωριμίας και υπό άκρα μυστικότητα το καλοκαίρι του 2018 κι έναν χρόνο μετά χώρισαν. Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα του Alpha.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας