Τρίτη 22/6/2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξτε αντιστάσεις απέναντι στα γεγονότα και γίνετε πιο ενεργητικοί απέναντι σε ό,τι σας προβληματίζει. Μη βιαστείτε να ριχτείτε στη μάχη και να πέσετε με τα μούτρα, επειδή καμιά φορά η πρώτη εντύπωση τυγχάνει να είναι και λανθασμένη. Επίσης, οι αδέσμευτοι μην επαναπαυτείτε σε πρόσωπα που θα σας το παίζουν καλοθελητές και βρίσκονται κοντά σας τον τελευταίο καιρό, γιατί, ακόμα και αν δεν το κάνουν επίτηδες, μπορούν από αφέλεια να σας κάνουν ζημιά σε μια νέα σχέση που έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα. Μπορείτε, βέβαια, να το διορθώσετε, αλλά είναι καλύτερα να το αποφύγετε απ’ το να πρέπει να δίνετε εξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να μην πάρετε όλα όσα ζητάτε, αλλά στην πορεία το πλανητικό σκηνικό θα είναι αρκετά γενναιόδωρο μαζί σας. Απαλλαγείτε από άτομα που σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν να χαρείτε την καθημερινότητα. Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που μετρά χρόνια και έχει περάσει απ’ όλα τα στάδια. Παράλληλα, θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, και αυτή τη φορά χωρίς πολύ κόπο. Ακολουθήστε μια τακτική που είναι δυνατόν να κινήσει την προσοχή των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι’ αυτό φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι και επικοινωνιακοί. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, κάνοντας αυτά που νιώθετε πως έχετε ανάγκη. Θα ζητάτε απεγνωσμένα την επιβεβαίωση τρίτων για την πορεία που έχετε χαράξει, όμως δεν είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε. Απλώς έχετε μπερδευτεί γιατί αρχίσατε να συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να τα καταφέρνετε μόνοι σας, χωρίς δεκανίκια. Ισως ακόμα να είστε δύσπιστοι για την καλή ροή ορισμένων εξελίξεων, αλλά στη συνέχεια θα έχετε χειροπιαστές αποδείξεις που θα σας καθησυχάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο κύκλος των γνωριμιών σας θα εμπλουτιστεί με τη νέα πρόσωπα ή κάποια παλαιότερα που θα κάνουν την επανεμφάνισή τους κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Με κάποιον μαγικό τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας κρατούν καθηλωμένους στα ίδια και τα ίδια. Κάνοντας τη δική σας μικρή επανάσταση, θα τους δώσετε να καταλάβουν ότι δεν επιθυμείτε πια να είστε το θύμα. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα, αφού, απεναντίας, θα βελτιωθεί η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Βελτιώνεται η εικόνα σας προς τα έξω και θα σας καταξιώσει ιεραρχικά στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα είστε αρκετά δυναμικοί για να βάλετε σειρά και τάξη στα θέματά σας. Πρέπει να μάθετε να ανοίγετε τους ορίζοντές σας και να βλέπετε λίγο πιο πέρα. Μάθετε να αποδέχεστε τον χαρακτήρα των άλλων, όπως και εκείνοι αποδέχονται εσάς χωρίς να σας ζητούν να αλλάξετε. Κάθε ευκαιρία για εσάς θα είναι πραγματικά μια δυναμική πρωτοποριακή στιγμή για προσωπική εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ευνοούνται τα μεγάλα σχέδια, οι μεγάλες ιδέες και τα μακρινά ταξίδια. Ανακαλύψτε αυτά που σας γεμίζουν με ενδιαφέρον για τη ζωή και κάντε πράξη τις θεωρίες σας για να πραγματοποιηθούν αρκετά από τα όνειρά σας. Ανοίξτε τα χαρτιά σας σε συνεργάτες που εμπιστεύεστε και να είστε σίγουροι ότι θα νιώσετε καλά και θα ακουστείτε. Ένας απολογισμός των δικών σας λόγων και πεπραγμένων θα σας κάνει καλό και θα αποδειχθεί καθοριστικός στο να προχωρήσετε παρακάτω και να βάλετε νέες βάσεις στις σχέσεις σας, χωρίς να επαναλάβετε λάθη που κάνατε στο πρόσφατο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε περισσότερο δεκτικοί στο να ακούτε απόψεις και ιδέες, χωρίς να βιάζεστε να απορρίψετε αυτές που δεν σας αρέσουν. Καμιά φορά και η πιο μικρή ή ασήμαντη πληροφορία μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και αποδοτική για το μέλλον σας. Οι πλανητικές όψεις θα σας βοηθήσουν για άλλη μια φορά να συσφίγξετε τις σχέσεις σας με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ώστε στην πορεία να έχετε την υποστήριξή τους, είτε υλική είτε ηθική. Βάλτε στη ζωή σας τη γυμναστική, χωρίς υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Λίγα λεπτά της ημέρας αρκούν και είναι προτιμότερα από τις ατελείωτες ώρες σε γυμναστήρια για να αναζωογονηθείτε, να ενισχύσετε τις άμυνές σας και να διώξετε την ένταση που έχετε, καθώς ο εκνευρισμός πάντα είναι κακός σύμβουλος για την υγεία. Εξάλλου, δεν θα κατεβείτε και σε αγώνες για να το παρακάνετε. Θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών σας για να θέσετε καινούργιους στόχους, όμως αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας εκθέσουν και θα σας γυρίσουν πίσω. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων πριν κάνετε μεγάλα ανοίγματα ή πάρετε ρίσκα που κρύβουν κινδύνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε την ενέργεια που χρειάζεται για να τα βγάλετε πέρα με τις αυξημένες υποχρεώσεις, αλλά και με το βαρύ πρόγραμμα που έχετε αναλάβει. Να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας ή ό,τι έχει σχέση με την περιουσία σας. Ακόμα και αν δεν έχετε προετοιμαστεί για να σηκώσετε το ανάστημά σας απέναντι σε όσους σας δυσκολεύουν, η προσπάθεια που θα κάνετε να βγείτε από τη δύσκολη στιγμή δεν πρόκειται να πάει χαμένη. Μικρές δοκιμασίες στην προσωπική σας σχέση θα σας βοηθήσουν να επαληθεύσετε την ποιότητά της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα θα είναι κάπως μπερδεμένα, αφού οι καταστάσεις θα αναστατώσουν τη ροή της σκέψης σας, καθιστώντας σας ανίκανους να σκεφτείτε λογικά ή να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η δύσκολη επικοινωνία θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στη σχέση με τον σύντροφό σας και θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη εγωισμούς ώστε να μπείτε για λίγο στη θέση του, για να δείτε πώς νιώθει, όσο κι αν αυτό σας φαίνεται ακατόρθωτο. Αναλογιστείτε πόση απογοήτευση θα νιώσετε χάνοντας κάτι ωραίο που ξεκίνησε και θα θυμηθείτε να κρατήσετε κλειστό το στόμα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η συναινετική στάση σε θέματα όπου δεν μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή θα είναι σωτήρια. Εάν θέλετε να βρείτε πιο γρήγορα τις ισορροπίες ανάμεσά σας, εμπιστευθείτε στον σύντροφό σας αυτά που σας απασχολούν. Κάντε τις εξόδους που θέλετε, γνωρίστε νέους ανθρώπους, αφεθείτε στη διασκέδαση, αλλά μην προκαλέσετε το πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή με δηλώσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν ως άτομο. Ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι για πραγματική δέσμευση, σίγουρα δεν ανήκετε στην κατηγορία της περιστασιακής ή της σχέσης τής «μιας βραδιάς».

ΙΧΘΥΣ: Μην προσπαθείτε να προλάβετε καταστάσεις, γιατί θα δώσετε την εντύπωση ότι θέλετε να απομακρυνθείτε από τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε ένα παραμύθι, όποιο κι αν είναι αυτό, αλλά το κακό είναι πως μέσα στο μυαλό σας έχετε προετοιμάσει μόνο την αρχή, ενώ το τέλος το έχετε αφήσει αβέβαιο. Δεν είναι κακό να ονειροπολείτε, όμως θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια, γιατί το πιο πιθανό είναι να διαπιστώσετε ότι το αποτέλεσμα στοιχίζει περισσότερο απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ