Ειρήνη Ψυχράμη: «Στις Hi-5 είχαν μεγάλο πρόβλημα με τις καμπύλες μου!» (video)

Must Read

Η Ειρήνη Ψυχράμη εμφανίστηκε στους δέκτες μας μετά από πολύχρονη απουσία, καθώς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδάλη. 

Την Ειρήνη τη γνωρίσαμε χάρη στις Hi-5 (δεν πιστεύω να αναρωτήθηκε κανείς «ποιες είναι οι Hi-5;») αλλά, μετά τη διάλυσή τους (το 2005), αρχίσαμε να τη βλέπουμε όλο και σπανιότερα, με εξαίρεση το 2018, όπου και εμφανίστηκε επί σκηνής στο πλαίσιο της παράστασης «Μαντάμ Σουσού», κλέβοντας, μάλιστα, την… παράσταση!

ΕΙΡΗΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ 2018

Και, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια, ηθοποιός και, πλέον, μανούλα, αποκάλυψε πως δεν ήθελε να συνεχίσει με τις Hi-5, ενώ μίλησε ανοιχτά και για τα παραπανίσια(!) κιλά της, που τη δυσκόλεψαν πολλάκις στην επαγγελματική της πορεία.

ΕΙΡΗΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ HI-5

«Δεν ήθελα να το συνεχίσω με τις Hi 5, γιατί ήθελα να κάνω άλλα πράγματα. Ήθελα να βρω, βασικά, τι είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ειρήνη. «Τώρα το βρήκα και αυτό είναι ο ρόλος της μάνας. Με τον ερχομό του γιου μου δεν περίμενα πως θα νιώσω έτσι. Δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω οικογένεια, μέχρι που βρέθηκε ο άντρας μου, Λάμπρος»!

https://youtu.be/loyuEbD_Gho

«Σε αυτό που υστερούσα ήταν η αυτοπεποίθηση. Δεν είχα αυτοπεποίθηση και αυτό δεν με βοήθησε καθόλου», συνέχισε η Ειρήνη Ψυχράμη, σχολιάζοντας ότι «πήγαινα σε μια οντισιόν και συνήθως είχα θέμα με το βάρος ή μου δημιουργούσαν θέμα οι γύρω μου. Αυτό για να το αποδεχθώ άργησα πάρα πολύ, γιατί οι γύρω μου με έκαναν να πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος».

ΕΙΡΗΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ

«Έχω χάσει δουλειά από τα παραπανίσια μου κιλά», εξομολογήθηκε ακόμα. «Όταν μπήκα στις Hi-5 ήμουν 53 κιλά και ήταν μεγάλο θέμα οι καμπύλες μου. Μου ζήτησαν να κάνω λιπαναρρόφηση. Έκανα εξαντλητικές δίαιτες, σε σημείο που “έχανα” τον εαυτό μου και δεν με αναγνώριζα».

Διαβάστε επίσης: Η Νατάσα Θεοδωρίδου δηλώνει περήφανη για τα πτυχία της δικηγόρου κόρης της

Δείτε όλες τις δηλώσεις της Ειρήνης Ψυχράμη στο «Πρωινό»:

https://youtu.be/Jz7WsxD9PJs

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This