Σάββατο 12/6/2021

Αγγελική Ηλιάδη: Με έχουν εκμεταλλευτεί και με έχουν συκοφαντήσει πολλοί (video)

Η διάσημη τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη που έχει χαρακτηριστεί ως «γυναίκα αράχνη» από κακεντρεχείς σχολιαστές, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Ευτυχείτε».

Η λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρει πώς ότι έχει ζήσει έως τώρα στην προσωπική της ζωή, είναι θέματα που προκύπτουν σε όλους τους καθημερινούς ανθρώπους και χαρακτηριστικά τονίζει ότι 22 χρόνια που βρίσκεται πλέον στον χώρο, έχει δημιουργήσει μόλις 3 δεσμούς. Ο Μπάμπης Λαζαρίδης, ο Σάββας ο Κέντζογλου και ο Κώστας Μηλιωτάκης ήταν οι άνδρες που πρωταγωνίστησαν στην ζωή της.

Στην ερώτηση αν έχει εκμεταλλευτεί κάποιον, η Αγγελική απάντησε ότι έχει συμβεί το αντίθετο και ότι την έχουν εκμεταλλευτεί. Στο στόχαστρο της τραγουδίστριας, βρέθηκαν όπως τονίζει άνθρωποι που αυτοαποκαλούνταν συνεργάτες αλλά τελικά μόνο κακό επεδίωξαν να της κάνουν. Η Αγγελική επεκτάθηκε στην περίπτωση γνωστού τραγουδιστή που την συκοφάντησε με τον χειρότερο τρόπο στον χώρο.

Τέλος, αναφέρει ότι δεν τόλμησε να λάβει μέρος στο «Your Face Sounds Familiar» γιατί φοβήθηκε ότι θα την αποσυντονίσει από αυτό που προσπαθεί να κάνει αυτή την περίοδο.

Δείτε την σύντομη συνέντευξή της:

Δείτε επίσης: Που βρίσκεται η Τereza που έκανε τεράστια επιτυχία με το «κυπελλάκι» (video)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ