Αγγελική Ηλιάδη: Με έχουν εκμεταλλευτεί και με έχουν συκοφαντήσει πολλοί (video)

Must Read

Η διάσημη τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη που έχει χαρακτηριστεί ως «γυναίκα αράχνη» από κακεντρεχείς σχολιαστές, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Ευτυχείτε».

Η λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρει πώς ότι έχει ζήσει έως τώρα στην προσωπική της ζωή, είναι θέματα που προκύπτουν σε όλους τους καθημερινούς ανθρώπους και χαρακτηριστικά τονίζει ότι 22 χρόνια που βρίσκεται πλέον στον χώρο, έχει δημιουργήσει μόλις 3 δεσμούς. Ο Μπάμπης Λαζαρίδης, ο Σάββας ο Κέντζογλου και ο Κώστας Μηλιωτάκης ήταν οι άνδρες που πρωταγωνίστησαν στην ζωή της.

Στην ερώτηση αν έχει εκμεταλλευτεί κάποιον, η Αγγελική απάντησε ότι έχει συμβεί το αντίθετο και ότι την έχουν εκμεταλλευτεί. Στο στόχαστρο της τραγουδίστριας, βρέθηκαν όπως τονίζει άνθρωποι που αυτοαποκαλούνταν συνεργάτες αλλά τελικά μόνο κακό επεδίωξαν να της κάνουν. Η Αγγελική επεκτάθηκε στην περίπτωση γνωστού τραγουδιστή που την συκοφάντησε με τον χειρότερο τρόπο στον χώρο.

Τέλος, αναφέρει ότι δεν τόλμησε να λάβει μέρος στο «Your Face Sounds Familiar» γιατί φοβήθηκε ότι θα την αποσυντονίσει από αυτό που προσπαθεί να κάνει αυτή την περίοδο.

Δείτε την σύντομη συνέντευξή της:

Δείτε επίσης: Που βρίσκεται η Τereza που έκανε τεράστια επιτυχία με το «κυπελλάκι» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This